LEGE PENTRU CASTRARE CHIMICA PENTRU VIOLATORI
Merita , fiindca au distrus viata , ziua de maine a acelei fete , sper sa fie pedepsiti ! Eu am 14 ani , si nu vreau sa mi se intample asa ceva {Doamne fereste-ma}si sunt oripilata de gandul ca pot fi eu in pericol , poate mama mea , poate prietenele mele , sau alte femei . Imi pare foarte rau pentru Claudia (sa am impresia ca o cheama) Sper sa fie ajutata sa treaca peste acest obstacol, si sa fiu sincera chiar as vrea sa o cunosc . Merita sa fi castrati si sa fie aruncati in fundul puscariei , cei 7 "eroi" ai satului!!!
Castrarea chimica nu inseamna "mutilare", doar impiedica astfel de atrocitati sa se repete. Da, sunt de acord pentru ca 7 nemernici au "castrat" o fata de viitorul sau.
Sunt femeie si mama de fata, dar daca as fi avut un baiat l-as fi dus cu mana mea la puscarie. Nu accept astfel de fara de lege din partea nimanui, asa cum eu ma stradui sa imi traiesc viata in acordanta cu legea, este egal pentru toata lumea.
NU inseamna NU
Violatori trebuiesc sa fie pedepsiți in felul acesta nu doar prin câțiva ani de pușcărie ! Castrarea ar fi soluția potrivita pt un violator care nenorocește pe viata o persoana ce nu va mai fi normala niciodata !
Am avut norocul de a fi salvată de la asa ceva si tot ma marchează, după 16ani
| This discussion has been closed. |