Interzicerea fumatului în localuri
O lume in schimbare
Semnati aici : http://www.petitieonline.com/transformarea_in_imperiu . Schimbam Romania!
DESTEPTILOR ! Legea aceasta a fost aprobata de catre parlamentari. Iar acum "pentru ca pot" parlamentarii isi fac locuri de fumat in camere speciale in timp ce cetateanul obisnuit trebuie sa se abtina de la fumat !!! Destepti mai sunteti dar mai destepti sunt parlamentarii care isi baga piciorul in Legea voastra ! Din pacate tot romanul de rand a cazut de prost in timp ce un grup de nefumatori smecheri au propus o lege (care ingradeste dreptul cetateanului) iar alt grup de smecheri au votat legea in timp ce ei o ignora. Asa ceva doar in Romania este posibil !
Re:
eu de asemenea cred ca esti un cacat fara creier,daca ma-ta era fumatoare ii bagai o bila de plumb in cap?
Re:
Nu lucrul asta e problema in tara noasta in primul rand;) In al doilea rand da este adevarat ca in alte tari civilizate asa cum spui fumatul este interzis,dar nu in toate localurile ca la noi. In al 3 lea rand,nu suntem la marigineau Europei din cauza ca nu era interzis fumatul,ci din diferite motive pe care le stii si tu si nu cred ca e cazul sa le enumar. Daca este nefumator/nefumatoare te poti duce in alte locuri,nu acolo unde se fumeaza daca nu ti convine.
Consider ca nu trebuie sa-mi impună legea, respectiv d-na Cristea, sa ma las de fumat.
Este un risc pe care mi-l asum.
Este singurul viciu pe care-l am, de care nu sunt mandra,dar ma echilibrează d.p.d.v.al sistemului nervos.
Astăzi am văzut cu ce se ocupa Politia, se prezenta la chemarea paraciosilor sa amendeze oamenii amărâți.
Drogații,hoții,violatorii nu sunt vânați precum fumătorii!!!!
Spiritul CIVIC nu este la cote înalte când o femeie este agresați pe strada...
Parlamentari inconstienti, mai intai voteaza si apoi se intreaba ce au votat
Acum dupa ce au votat legea si interzis fumatul in toate spatile inchise, s-au trezit si ei ca au comis un abuz si o prostie !!! Astia sunt parlamentarii nostri, voteaza fara sa gandeasca de aceea merge asa de prost tara asta.
| This discussion has been closed. |