Interzicerea fumatului în localuri
Buna seara! Chiar nu observati ca semnand aceasta petitie faceti cu deplin discernamant o discriminare. Eu sunt fumatoare si daca vreau sa intru intr-un loc public prima oara ma interesez daca am voie sa fumez. Daca in respectiva incinta fumatul este interzis merg mai departe pana gasesc un local unde imi este permis sa fumez. Asa trebuie sa procedati si voi nefumatorii. Daca ceva nu va convine, nu va place sau nu va face bine plecati din acea locatie si cautati o alta locatie care va este pe plac. Asa este normal in viata asta.
FUMATORII=DROGATI=CRIMINALI
Da,ati citit bine: din punctul meu de vedere TOTI FUMATORII sunt niste drogati(ca s-au apucat de fumat,nu pot sa se lase/sunt dependenti de substanta) si criminali pentru ca ne obliga si pe noi,CEI NEFUMATORI sa le respiram otrava din aer/fumul expirat de ei! DACA ei,fumatorii au de gand sa crape mai repede fumand,nu ma deranjeaza deloc,e alegerea lor! DAR sa nu ma oblige si pe mine sa respir mizeria lor ca nu se poate asa! Am ramas ca de obicei ULTIMA TARA DIN EUROPA care nu vrea sa interzica fumatul in locuri publice! E jenant.,rusinos,PENIBIL sa continuam la fel pe aceeasi linie de totala imbecilitate si nemernicie tipic caracteristica poporului RROMan,dar mai ales dupa 1989 manifestata mai bine! O tara de nimic, o adunatura de courve,hoti,tigani b@rati,MARI NEMERNICI LA PUTERE si foarte multi dobitoci usor de manipulat, muncit si exploatat! SA VA FIE RUSINE ANIMALELOR DE LA PUTERE/CONDUCEREA TARII! ca oameni sigur nu sunteti!
Unul dintre ei
E NEVOIE din nou de INTERVENTIA tuturor! Abuzul Presedintelui Comisiei pentru Sanatate si Familie trebuie SANCTIONAT de noi toti! Nu este primul gest de acest gen al acestui domn deputat, care este si medic de sanatate publica! Adresa dumnealui de email, tel. 0740031202. E cazul sa va auda, nu se mai poate asa! Pana la urma, vom respira din toate aceste incercari de "sufocare" venite din partea unor alesi ai neamului!
Patronii restaurantelor trebuie sa aplice "legea bunului simt" - chiar si in zona ptr fumători, ar trebui sa funcționeze un sistem de recirculare aer!!!
Niște idioți
Voi sunteți de-a dreptul tâmpiți și enervanți cu prostia asta. Hai sa oprim fumatul în spatii publice ca sa evitam tragedia de la colectiv. Mai lăsați-mă în pace cu porcăria asta!! Tavanul clubului a ars în câteva secunde și ar fi ars la fel cu tot cu legea asta și cu detectoare și mama dracul. În loc sa va tot obosiți sa opriți total fumatul ceea ce e foarte urat, mai bine v-ați focus pe corupție pentru ca acela a fost motivul nr 1 pentru care s-a întâmplat tragedia de la colectiv.
Re:
Tu cred ca nu realizezi cat de mult poate sa dauneze sanatatii fumatul! Aceasta petitie ar avea printre altele si menirea de a scadea incidenta patologiilor datorate cauzei pulmonare. Daca nu esti de acord cu metodele benefice sanatatii care ar trebui de altfel sa fie aplicate intr-o societate civilizata, poti fuma singura in perimetrul casei tale, fara sa expui si pe ceilalti la fumatul pasiv. Eu zic sa nu te mai simti discriminata, tinand cont cat fum am inghitit eu de-a lungul anilor din cauza celor care fumeaza.
Re:
Draga mea si eu sunt fumatoare dar mi se pare o idee destul buna sa interzica fumatul in localuri. Vara trecuta am fost plecata in spania si de fiecare data cand eram la local cand voiam sa fumez ieseam afara :) fumatul interzis in localuri ar duce multe beneficii
| This discussion has been closed. |
Re:
#906: -
Total deacord !!!