Interzicerea fumatului în localuri
Eu si familia nu putem merge in localuri deoarece plecam de acolo cu intoxicatie a cailor respiratorii de la fumul de tigara. Ma simt discriminat in astfel de situatii, deoarece de fiecare data eu trebuie sa ma ridic si sa plec, daca se aseaza un fumator langa mine. Ce disconfort ii produc eu acestuia? dar el mie?. Aici e lipsa de educatie.
De ce in celelalte tari se respecta si la noi nu ?
Sunt fumatoare si totusi am semnat aceasta petitie. Nu inteleg totusi de ce unele personaje inca mai pot "scoate" astfel de comentarii dupa tot ce s a intamplat. Eu zic sa nu mai fie nimeni impuscat. Au murit destui. Poate ar mai trebui putin sedat creierasul tau. Sa ti fie rusine!
Re:
Draga Musafir. Buretele acela se putea aprinde la fel de usor si de la o tigara. Nu este nici pe departe vorba de "ura nejustificata catre fumatori" ci mai degraba de o ingrijorare justificata catre toti. Chiar fumator fiind, prefer sa merg intr-un spatiu aerisit unde sa ascult muzica buna si-atat. Pot fuma afara, dupa spectacol...... Este momentul sa luptam impotriva presiunilor comerciantilor romani de a pastra spatiile imbacsite cu fum si exista o minima speranta ca a venit momentul sa se reduca riscurile (incendiu/ intoxicatie/ cancer....) pentru noi, copiii nostri si pentru tine, draga domnule Musafir.
Sunt fumătoare, dar semnez aceasta petiție pentru ca asa e cel mai bine si mai normal. Condoleanțe pentru tot ce s-a întâmplat in colectiv...
2.ADOPTAREA ŞI PUBLICAREA NORMELOR DE APLICARE A LEGII PRIN CARE SĂ SE INTERZICĂ TOTAL FUMATUL ÎN LOCALURI, CLUBURI, BARURI şi RESTAURANTE, în aşa fel încât să între in vigoare la data de 1 ian 2016, masură care să permita instalarea detectoarelor de fum şi evitarea altor evenimente similare.
We’re not numbers, we’re free, we’re so alive
Cause the day we give in is the day we die!!!!
| This discussion has been closed. |