Interzicerea fumatului în localuri
Re: Re:
Cu ce a gresit, esti retard? sa respir eu gunoiul vostru asa ca voi sa va simtiti bine. O sa vina vremea cand veti fi bagati si in puscarie pt fumat asa cum e acum cu drogurile....
Re:
Sunt fumatoare si tocmai am votat legea! Trebuie sa ai doar 2 neuroni sa gandesti ca tine!
Re:
Pe scurt... Esti un dobitoc! Stai dracului in canalizare si fumeaza acolo. Sunteti jegosi toti fumatorii!
Sper foarte tare ca tragedia de vineri sa schimbe ceva in Romania, sa nu fie doar o zvacnire de moment starnita de socul evenimentului.
Un bun inceput ar fi sa se interzica o data pentru totdeauna fumatul in localuri. Apoi ar fi necesara o lege care sa oblige toate localurile sa aiba sprinklers care sa stinga un eventual incendiu. Acestea sunt doua din masurile sine qua non.
In alta ordine de idei, da, ma deranjeaza si fumul inhalat si faptul ca e total nesanatos sa stai cu orele intr-un aer aproape irespirabil. In plus, cu siguranta, interzicerea fumatului ii va impinge pe multi sa renunte in final, intrucat mediul inconjurator nu-i mai "incurajeaza" si "ajuta" la tot pasul sa faca asta.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Mi se pare normal ca dreptul meu la aer curat si viata sa aiba prioritate fata de dreptul fumatorului de a-si satisface el placerile.
Dar nesimtirea e mare in randul fumatorilor, unii se mai si mira , ce ai cu ei....
| This discussion has been closed. |