INTERZICE PRIN LEGE DEFRISAREA PADURILOR ROMANIEI
Pare radical, dar este singura soluție! Cel puțin pentru următorii ani, până când se mai rezolva unele probleme privind proprietatea. Totodată pe piața prelucrării lemnului trebuie să încurajăm, tot prin lege și fiscalitate, un alt tip de abordare, care să elimine exportul de materii prime și să pună accentul pe valoare adăugată.
am filmari cu hoti de lemne,dc nu le face nimeni nimic?
ca la noi
din sahara de ce nu tai javra ordinară de om ,cu cine te-a pus la cârmâ ,curve de conducători sugători de sânge .din rădacina pu..., sa dea dumnezeu sa sece apele , si e de ajuns sa ,murim în chinuri ca nu ne merită țara asta plină de trîntori,păcat de cei ce sunt oameni cu adevărat ân ea ,Mândria de a fi român sa dus odată cu pădurile din ea , cu,si toată frumusetea ei ,Următoarea petiție să fie pentru pământurile țarii, locurile de sub casă ,samd, să-i dă foc sau o a doua hirosima decât s-o las lor ,ce pu.. mea că de-aia trăim să-i facem oameni pe alții ....oilor.
ca la noi
cam ne intresantă petiția la câți au semnat ..sau poate mă ânsel ca românul adevarat e în stadă la ora asta nu în fața unui ecran ca să nu zic ca așa am ajuns ...degeaba sunt sef de tară daca o vând pe nimicc multă muie alora cu case vile si masini fara justificare clară
| This discussion has been closed. |