INTERZICE PRIN LEGE DEFRISAREA PADURILOR ROMANIEI
Cred ca este normal sa dorim binele țării nostre dar şi al Planetei care este bolnavă din cauza abuzurilor noastre. Resursele care sunt în viață,ca şi pădurile dar şi animalele care-şi duc veacul în ele TREBUIE PROTEJATE pentru a da posibilitatea generațiilor viitoare,copiilor noştri, să se sărute la umbra unui copac în cîntecul unei privighetori!
Nepasarea ne-a adus aici, gandul ca nu mai conteaza ce lasam in urma ne-a adus aici, dorinta de a ne imbogati pe moment ne-a adus aici, poate ca inca nu este tarziu sa spunem STOP , avem creier trebuie sa ne gandim de 10 ori si sa actionam o data , hai sa nu ne mai lasam manipulati si amagiti ieftin. VINA ne apartine ne-am complacut , ne plangem de mila dar nu actionam, comentam pe la colturi ca politicienii, ca firmele straine etc dar noi, noi cetatenii acestei tari unde am fost?????, cine a vandut tara asta bucata cu bucata??? , oameni buni ce-ati facut ? nu vorbesc de lucruri legate de politica, resurse, interese, vorbesc de noi care am vandut pentru o "punguta cu doi bani"aurul verde, terenurile agricole etc nu ne-a fortat nimeni si acum ne plangem , lasa ca asa ne trebuie sa se reverse raurile, s-o ia pamantul la vale, sa respiram aerul poluat ca numai in urma unei catastofe se pare ca ne trezim.
Padurea inseamna viata!!!
| This discussion has been closed. |