Impotriva comasarii
gigi contra
Sustin aceasta petitie impotirva comasarii, nu e normal asa ceva...insa vreau sa ii zic ca domnul director, nerusinat...cum adica colegiu oarecare? nu va e rusine sa numiti asa unul din cele mai prestigioase colegii de muzica? si asa , in anii 80, vau fost gazde si vau pus la dispozitie jumatate de sediu...asta e rasplata pe care o dati pt acele timpuri?
deci, sa va fie rusine si sa modificati aceasta nelegiuire facuta, de a numi colegiul national dinu lipatti, ca pe unu oarecare...ma gandesc, oare ce ton ati folosit cand ati citit acest manifest?
Re: gigi contra
#5: gigi impotriva - gigi contra
Nu am vrut sa jignesc Liceul de Muzica "Dinu Lipatti", departe de mine acest lucru. Iubesc muzica, fara de ea baletul nu ar exista, sunt un colectionar "inrait" de muzica de balet rara. Pentru mine Cesare Pugni, Herman Severin Løvenskiold Ferdinand Herold, Ludwig Minkus, Leo Delibes, P.I.Ceaikovsky, Ricardo Drigo, Alexander Glazunov, Igor Stravinsky, Dmitri Shostakovich, Boris Asafyev, sunt colosi ai muzicii baletelor clasice. Daca am gresit iertati-mi rabufnirea, ea este indreptata, nu asupra Liceului de Muzica "Dinu Lipatti" a renumitelor sale cadre didactice si elevilor acestuia, ci a celor vinovati de aceasta situatie incredibila.
Cu stima,
prof.ing. Christian Mindris
Cumva 'kiar' este in DEX si noi nu stim? Sunteti vreun profesor universitar de va asumati dreptul de a corecta o mica greseala gramaticala?? Sunteti un cunoscator renumit al artelor, un critic, de considerati ca aveti dreptul de a comenta arta baletului?
Mentinerea identitatii scolii romanesti de dans presupune implicit un sediu propriu, de sine statator.
cam cu dus si intors
Este singura cale de a asigura viata nemaculata a institutiilor,a valorilor,a oamenilor.
Va urez sa aveti sansa unei rezolvari pozitive a demersului votru caruia ma alatur.
| This discussion has been closed. |
Stimabile semnatar al initiativei:
Ar trebui sa va fie rusine sa va exprimati in halul acesta: ''Alaturati-va acestui manifest civic si profesional si impreuna v-om reusi.''E de-a dreptul comic.
Si, a propos, colegiul national Dinu Lipatii nu e un ''oarecare'''.Iar muzica nu e kiar asa, de dat cu picioarele in ea.Iar baletul nu isi poate aroga titlul de ''sublima (hahahahha) artelor''
Mai puneti mana pe o carte inainte de a scrie tampenii online!