Gratiere pentru Gica Popescu
BAI VOI AVETI MOLII LA MANSARDA?
Hotul trebuie sa plateasca
1. A recunoscut
2. Si-a platit datoriile fata de stat
Oare cand vom gandi liber ca americanii, iar legile noastre sa fie ca ale lor. pedeapsa in favoarea comunitatii era una supeeeer suficienta...(ex. sa antreneze timp de 3 ani gratuit generatii de copii... la fotbal ca acolo a fost bun).
Greseala lui cea mai mare a fost ca nu s-a uitat cu cine se insoteste ...
.....dar daca am face aceeasi greseala(care a facut-o Gica) in acelasi timp aproximativ 20 milioane de romani,considerati ca ar trebui sa stam la puscarie cu totii?
....ar trebui sa mai reflectati inainte de a da verdicte categorice!
Nu uitati sa fiti mai buni ,sa iertati!
Habar nu aveti cate ne iarta noua Bunul Dumnezeu!!!
Dumnezeu sa fie cu voi.
Re: Re: Este un HOT si INFRACTOR!
#2435: Attila - Re: Este un HOT si INFRACTOR! Ma-ta bozgore suge coaiele romanilor!Hotii .infractorii si curva de maicata la Margineni!FOSOMBO ungure!
Re:
#2436: - Aha ,a platit impozitul ,dar nu a dat inapoi ce a furatSa ramina la pirnaie!INFRACTOR SI HOT DE CALAFAT!
Re: Romania
ba aurolacule , a furat milioane da euro .... milioane . daia o duci tu prost ca sunt multi care fura in ultimu hal ... printre ei se numara si gica popescu asta . sincer pentru cate milioane de euro a furat el ... as sta si eu 3 ani la bulau ;). daca sti sa dai cu capu in minge nu inseamna ca poti face ce vrei . ai sictir
Re:
#2437: - da ba... doar ca nu avem cum sa furam toti . ba ... mentalitaate de moldovean. CAND FURI FACI RAU < ESTI UN PERICOL > ai sictir
Re:
ba oligofrenule , cand furi ... ce masa vrei sa ii faca , sa il felicite ??? stie sa dea cu capu in minge wow ... si eu . pentru asta daca fur merit sa fiu gratiat ???
Re:
ba prost te-a cacat mata . nimeni nu intra in bulau nevinovat , a furat cu milioanele da euro daia sta 3 ani si freaca menta. astia influenti ca becali si popescu intra mult mai greu la bulau decat oameni ca tine , ai sictir
| This discussion has been closed. |