Gratiere pentru Gica Popescu
suntem alaturi de el
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Ce a facut Popescu a furat sa plateasca daca sa inhaitat cu fratii Becali.
NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE doar ca esti popular .
Si acum 2000 mi de ani Barabas era mai popular ca Isus si a fost gratiat .
Deci ciocu mic
Re:
si care parte din caracterul lui impecabil l-a facut sa tzapuiasca statul (si implicit pe noi)?
daca furi 1 milion si donezi 50000 nu inseamna ca nu esti hot...
Re:
Huidu a omorat PRIN IMPRUDENTA
Giga a FURAT STIIND CE FACE!!!
pe langa asta... s-a aplicat legea si asta spune legea...
si inca ceva... daca o parte din hoti nu sunt prinsi nu inseamna ca toti ceilalti ar trebui sa fie in libertate
uite d-asta merge tara in halu asta ca avem oameni care gandesc ca tine si ailalti 21k de inteligenti care se p*** pe justitia romana doar pentru ca ei cred ca trecutul unui om ii permite sa fie deasupra legii
Atat vreme cat altii stau bine merci in libertate desi au oamarat oameni cu buna stiinta (nu cu premeditare - ar insemna sa le acordam un IQ prea ridicat - ci pur si simplu pentru ca au avut la indemana un 4x4 si bani pentru avocati care sa le "spele" pacatul - vezi cazul Huidu sau "madam" Paunescu) nu vad de ce Gica Popescu ar trebui sa stea macar o secunda dupa gratii - prin comparatie vina lui inseamna o contraventie sanctionabila cu avertisment ceva de genul "nepurtarea centurii de siguranta" sau altceva asemanator. Oricum e grotesc ce se intampla. Gica nu merita acest tratament. Sper sa aiba un ecou acesta petitie si sa-l vedem pe Gica inapoi la scoala de tinere talente pe care a infiintat-o.
P.S. Eu am semnat cu numele intreg - poti verifica - Ploiesti Str Nucilor nr 43. Tu ai curajul raspunderii sa-mi dai replica semnand cu numele si adresa complete?
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
| This discussion has been closed. |