Gratiere pentru Gica Popescu
Re: Babuta guraliva
#1794: Babuta guraliva - Babuta guraliva
Cred ca esti mai mult decat o babuta guraliva , eu cred ca esti o babuta frustrata si putin sclerozata ...ce sa-i faci mamaie ...varsta
gratiere
NU AM INTELES "INTREBAREA".DE CE PLANG MEDICII CAND VAD FLUTURASII DE SALARIU?CREZI CA SPAGILE SUNT PREA MICI,CELE PE CARE LE PRIMESC MEDICII NOSTRI?AI FOST IN SPITAL CU VREO PROBLEMA MAI SERIOASA DE SANATATE?CAT TE-A COSTAT?ASA CA NU II MAI VAITA PE MEDICI.ORICAT DE MARI AR AVEA SALARIILE,OCHII TOT LA "PLIC"SUNT,SI TOT TE LASA SA MORI CU ZILE,CAT DE MULT LE-AI DA.ASA CA NU MAI AMESTECA CAPRA CU VARZA.PROBABIL CA ESTI SI TU MEDIC......DE ACEEA LE TII PARTE.
Re: gratiere
Aici nu se pedepseste cu inchisoarea decit in anumite cazuri.
Legea nescrisa care sta la baza Fiscului este de a obtine bani.. adica ar fi platit de 2-3 ori sau confiscarea integrala a averii si ar fi avut bad cazier fiscal. Vezi si statele europene...
Nu se intreaba nimeni cum cineva a putut sa insele statul timp de citva ani fara sa fie prins? Problema e la ANAF.
Re: LIBERTATE GICA.
#1801: Mutulica 336 - LIBERTATE GICA.
FELICITARI "MUTULICA".AI FOST CEL MAI INTELEPT DE PANA ACUM.
LIBERTATE GICA POPESCU
daca furtu devine legal eu o sa ma duc sa imi platesc impozitele pe salariu in alta tara in care furtul nu este legal doar pentur ca este un jucator de fotbal.
De acord a gresit. Dar e singurul? citi baroni ai in judet? cine ii lasa sa zburde? acolo sunt banii de salarii si sanatate.
Putea omul sa-si mute domiciliu fiscal intr-un paradis fiscal si nu lua Romania nici un ban.
Faptul ca a adus bani in tara, asa ciuntiti cum a fost nu a fost un lucru bun?... banii baronilor sunt albi??
vai de ROMANIA... multumesc Doamne ca mi-ai oferit mintea de a parasi corabia...
Re: CU MENTALITATEA VOASTRA O SA AJUNGEM MAI RAU CA SOMALIA
#57: RADICALS - CU MENTALITATEA VOASTRA O SA AJUNGEM MAI RAU CA SOMALIA
DU-TE SI TE SPANZURA ,TRAIESTIDEGEABA.
CA ATI CONDAMNAT UN OM DE MARE SUCCES LA PUSCARIE.DOAR IN ROMANIA SE POATE INTAMPLA ASA CEVA.SA VA F....T
gratiere
| This discussion has been closed. |
LIBERTATE GICA.
Vad cu surprindere ca 16888 de persoane siau exprimat dorinta de a-l elibera pe GP.
Un calcul simplu matematic arata ca daca fiecare a petrecut pe pagina mai putin de 2 minute (100 secunde), insumat este destul de mult. Oare timpul acordat din viata noastra, a celor care au semnat, nu reprezinta nimic.
Da este vinovat, cel putin asa zice justitia, dar a pune in libertate un simbol nu este o sfidare a justitiei. GP si-a recuunoscut vina. Sa fie eliberat conditionat si sa fie obligat sa faca munca in folosul comunitatii... ex. sa antreneze echipe de fotbal din casele de copii (duce la scaerea infractionalitatii), sa ajute cumva comunitatea... ar fi un exemplu minunat si ar fi croit pe caracterul lui.
A fost tirit in tot felul de afaceri dubioase, a fost un mare jucator... dar nu si un om de afaceri.
LIBERTATE GICA.