Gratiere pentru Gica Popescu
Cati s-au gandit la asta
Sunt multi care spun ca si de aceasta data Basescu este vinovat (sunt scarbit de toata clasa politica din Romania, dar de data asta le dau dreptate).
Cum naiba se face ca Popescu care era candidatul principal la presedentia FRF este condamnat cu o zi inainte de alegeri (deci nu mai are cum sa candideze fiind arestat), iar presedinte la FRF iese un personaj de 29 de ani de care foarte multi nu au auzit pana acum, si care ca sa vezi ce coincidenta - a lucrat la Cotroceni pentru Basescu fiind consilier prezidential.
Basescu mi se pare diabolic in gandire - castiga de 2 ori cu aceasta ocazie. A iesit cine a trebuit la FRF, iar el atunci cand va considera ca va avea nevoie (din punct de vedere electoral pentru el dar si pentru "academiciana" lui de fata europarlamentar) il va gratia pe Popescu.
Parca vad ca acum la alegerile pentru europarlamentare va fi gratiat Popescu sau Becali, iar la alegerile pentru presedentie (atunci cand Basescu va sustine propriul candidat) va iesi celalalt care ramane dintre cei 2.
Mi se pare destul de mare coincidenta ca sa para doar un zvon (mai ales ca sunt multi oameni din sistem care afirma ca daca Popescu nu candida la FRF ar fi luat cu suspendare)
Gica Popescu capitanul nostru al tuturor!!!
Re:
eu cred ca esti dus cu pluta .
Asa cum ai spus " MARE PARTE A AVERII SI-A FACUT-O PE MUNCA CINSTITA" . Sunt sigur ca faza cu transferurile nu e singura musca de pe caciula "baciului" Cum a onorat tricolorul asa la si calcat in picioare cu tot cu romani din ea . Mi-ar placea sa fie gratiat si sa i se gaseasca un alt dosar .
Cum in tara asta se sta la puscarie pentru infractiuni minore , gainarii, de ce sa nu stea unul care fura milioane . Problema de fapt este ca nu stau toti care fura milioanele tarii .
Ce oameni buni are tara asta saraca . Va ganditi toti la gratieri dar nu va ganditi ca bani care se fura din astfel de afaceri ne maresc noua cheltuielile .
Motivare
Statul uraste concurenta.
Eliberati valorile Romaniei!
Romania a fost cunoscuta in lume prin intermediul sportivilor si nicidecum a politicienilor sau a altor pierde vara, de care ne ocupam zilnic la toate emisiunile TV. Gica Popescu face parte din gloria sportivilor care au contribuit la recunoasterea noastra nationala in Europa si in lume, deci este o rusine sa fie dupa gratii, impreuna cu totii derbedeii, hotii, violatorii, ucigasii sau alti delicventi ai tarii noastre. Din pacate multi dintre cei enumerati sunt chiar liberi. Sunt intru torul de acord cu eliberarea imediata a lui!!!
Fiind singurul care a platit o parte din prejudiciu, acum ceva vreme, merita o alta hotarare ! Refuz sa cred ca afacut-o cu buna stiinta, stiam ca are coloana vertebrala!Si mai cred ca ar fi trebuit sa ceara sfatul lui Gica Hagi, pe care-l respect pentru tot ce a realizat pana acum !
Domnul Presedinte Basescu are ocazia de a repara aceasta mare nedreptate, de a dovedi ca, totusi, ne respectam valorile, ca suntem un popor demn.
Traim intr-o tara a nedrebtatii ,unde criminalii umbla liberi pa strazi iar cei care au gresit mai putin sunt inchisi.ROMANIA TREZESTE-TE.
la puscarie
Acuma fotbalistii sint mai presus de lege, sau ce??
Mare pacat.
| This discussion has been closed. |