Expulzarea ambasadorului SUA din Moldova
Pentru lipsă de respect față de Moldova şi pentru promovarea, indirectă, a intereselor ruseşti în regiune.
Nu-i în măsura unui american incoștient să se expună cine suntem noi moldovenii (românii din Moldova), ce viitor ni se cuvine și ce nu. El probabil nu știe câți bunei de-ai noștri au fost terorizați, omorâți și neîndreptățiți pentru a transforma și deznaționaliza societatea noastră. Să plece de aici cât e lucru cu cinste, până nu-l ajutăm noi.
Am crezut ca doar bolsevismul fabrica istorii la comanda. Imi pare rau sa constat ca respectul pe care il manifest pentru democratia americana a suferit un cutremur in ultimele zile, in urma acestei declaratii nefericite, care promoveaza falsul si calca in picioare adevarul istoric... Nu cred insa ca acesta sa fie punctul de vedere oficial al SUA ci doar o simpla opinie a unui personaj neavizat care nu mai merita sa ocupe aceasta pozitie...
Am ramas indignata si nu cred ca e normal ca cineva strain sa decida in locul nostru, sa ne rescrie istoria si sa stearga valorile romanesti.
Moldova e Romania,UNIRE!!!!!!
Re:
Evident ca nu sunt . "Republica Moldova" a fost invenția dictatorului I.V. Stalin
Trăiască trăiască trăiască și n-floreasca Moldova, Ardealul si Tara Romaneasca !
Dacia are teritorii nerecuperate la bulgaria,polonia,ungaria,ukraina.
Transnitria este teritoriu romanesc,este consemnat in cartile de istorie internationale.
Ambasadorul SUA la Chisinau nu vorbeste gratuit,sunt intelegeri secrete pe axa SUA-RUSIA,GERMANIA-FRANTA-RUSIA.
MOLDOVA ESTE TERITORIU ROMANESC DE PE VREMEA DACILOR.
Acest "domn" este doar purtatorul de cuvant al SUA. A comunicat ceea ce vrea sa spuna guvernul SUA.
Asta inseamna ca NU avem unda verde sa facem UNIREA. De aceea nici nu se va face. Vom trai si vom vedea!
| This discussion has been closed. |