Expulzarea ambasadorului SUA din Moldova
Individul nu explică(nu cunoaşte, refuză să cunoască) cum au apărut multiplele etnii in Basarabia, parte a MOLDOVEI istorice, cedată ilegal imperiului rus-ţarist de către turci - imperiul otoman - la anul 1812, prin mijloace dolosive(dol), înainte cu câteva zile, de atacarea Rusiei, de către armatele lui Napleon Bonaparte.
Dacă ar fi un ambasador adevarat ce se respectă si-ar da demisia singur , dar nu cred ca este , deoarece faptele sale de evreu trădător de neam vorbesc de la sine...
Un locuitor din Tinutul Neamtului,plecat departe acum. ...dar care stie si cu ratiunea dar mai ales cu inima si sangele, ca Moldova este a Romaniei,nu ca un moft,ci ca o realitate de netagaduit !
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Neispravitule, desi sunt convins ca nu vei intelege nici macar un sfert din ce iti scriu, daca vrei o tara doar
pentru tine si ortacii tai rusofoni, du-te in Crimeea, la tatuku Putin. Acolo vei putea sa te desfasori in voie...Stiu, te doare ca nu ai o patrie, caci cea despre care vorbesti, MOLDOVA,se vede dupa nume, "dupa port",dupa obarsia numelui, nu-i a ta,lighioana, ci a urmasilor moldoveanului de Stefan cel Mare si Sfant, adica a noastra:-) Asa stand lucrurile, tie, un parlit, pripasit de Stalin pe plaiurile moldave, nu pot sa-ti doresc decat CALE BATUTA spre satra din care ai descins!
| This discussion has been closed. |
Acest ambasador este un diplomat, rupt de realitățile noatre și în cel mai bun caz trebuie să tacă și să fie politicos dar mai ales după această declarație trebuie să plece fie din proprie inițiativă sau să fie retras din post!Dacă noi am spune că USA au fost create pe crime și jafuri cărora le-au căzut victime indienii Sioux și că dezmembrarea USA constituie o soluție practică, oare cum ar reacționa autoritățile și societatea americană?