Dreptate pentru cainele mutilat cu toporul
puscarie pe viata!
Pușcărie pe viată pentru toti cei care lovesc animalele !!
Imi pare foarte rau pt catelus :(
sa fie pedepsit cum se cuvine,asa incit altii,care au acelasi fel de a gindi,sa nu mai indrazneasca sa mai faca asa ceva--daca nyu de altceva,macar de frica pedepsei.
Eu personal, am 13 ani si m-am saturat de atatea stiri cu caini mutilati, neingrijiti batuti si vreau sa se pun punct acestor probleme, dar politia romana e mai proasta ca ori care alta!
Doresc sa se aplice legile cu maxima celeritate, in toate cazurile de abuz, tortura, schingiuire, abandon al animalelor de companie.
Pedepsele, sa fie marite considerabil
De ce e jegul asta de criminal in libertate? De ce i se permite sa se laude ca politia il apara? Ce tara e asta? Nenorocit imputit, sa visezi catelusul asta in fiecare noapte a vietii tale, criminal ordinar.
Am semnat aceasta petitie deoarece un asemenea gunoi, nu are ce cauta liber pe strada. Urmatoarea victima ar putea fi oricine! Mai scrie si ca e textier... oare ce sentimente sint exprimate in ceea ce scrie el ???? Trebuie curatata societatea de asemenea jigodii ordinare !
Chiar si asupra unui om. Ar trebui inchis.
| This discussion has been closed. |
Vreau ca cei violenti cu animalele sa fie pedepsiti cu inchisoarea!!! Vreau o lege care sa protejeze animalele!! Nu e omenesc ceea ce se intampla!