DESPAGUBIRE PENTRU CARNETELE CEC
Re:
Asta îmi doresc și eu! De aceea am inițiat aceasta petiție . Sper ca vom fi uniți și vom reuși sa ne cerem banii înapoi cu dobândă cu tot!
Re:
Doamne ajuta! Cum ziceam mai sus , am și eu așa ceva! Ca sa avem vreo șansă trebuie distriubita cât mai mult aceasta petiție! Trebuie spus și celor din jur ca e dreptul nostru!
tata are 37 carnete cec cu sume cuprinse intre 1000-10000 plus alte 20 cu sume mai mici. acum valoreaza cat o calatorie cu tramvaiul. la vremea aceea isi putea cumpara 4 apartamente cu ei.
Ptr a se restitui suma depusă pe carnetele CEC
Va multumesc pt sansa de a-mi exprima parerea.
Carnetele CEC
Cand STATUL is pune semnatura si garanteaza pastrarea in siguranta a bunurilor cetatenilor acelui stat, ar fi cazul ca statul sa-si si onereze promisiunea fata de cetatenii care si-au acordat increderea deplina in promisiunea statului.
Re: Carnetele CEC
În cazul ăsta chiar este nevoie de semnături! Dați share , spuneți la cunoștințe , prieteni! Împreună putem reuși!
Daca s-a putut cu cei cu credite in franci, de ce nu se poate si la noi ? Oricum, sumele cred ca ar fi mult mai mici ....
...unde pot sa semnez petitia?...pune-ti niste butoane pt a puatea semna cu usurinta toata lumea
nu am pe ce sa apas ...e un blog doar de dezbatere sau si de strangere de semnaturi?
PROCES
AM PUTEA INTENTA (IN COMUN) UN PROCES PRIN CARE SA CEREM DESPAGUBIRI; AM CITIT DESPRE SOLUTII FAVORABILE.HAIDETI SA NE DECIDEM UN LIDER CARE SA SE DOCUMENTEZE PE ACEASTA SPETA, POATE SE NUMARA UN AVOCAT PRINTRE NOI...
pentru recuperarea banilor,de pe, libretele de economii cu dobanda si câstiguri in autoturisme ,librete de economii cu dobândă
libret de economii cu depuneri pe termen.
semnez această petitie si sper sa se rezolve
| This discussion has been closed. |