Dati locul inapoi salvatorului de vieti ( DR. STANCIU ADRIAN )
StAnciu a fost ,este si va ramane un doctor deosebit de bun si isi merita din suflet locul pe care altii vor sa il ia .Rusine sa le fie !
Toata stima si respectul pentru domnul doctor. Sustin neconditionat cauza dansului.
Re:
Daca imi permiteti sa va contrazic, as spune ca este foarte grav daca domnul doctor paraseste spitalul. Ganditi-va ca dumnealui trateaza patologii deosebit de grave care nu pot fi manageriate in sistem ambulator. Daca aveti un copil sanatos, sunt convinsa ca il veti cauta in privat, dar patologiile pe care el le trata pe sectia pediatrie 3 sunt patologii care necesita spitalizare si, din pacate, patologii pe care nimeni in Romania nu le stapaneste asa cum o face domnul doctor.
Este cel mai bun pediatru,este singurul care mi-a făcut bine copilul și singurul care mi-a pus diagnosticul corect .Vreau ca și de acum inainte sa merg liniștită la doctor cu copilul și sa știu ca va fi în siguranță copilul meu ,pt asta avem nevoie de doctorul Stanciu .
Dr.Stanciu
Stie cineva la ce ora ajunge acest doctor in spital (6.30) si la ce ora pleaca?
Altii vin tirziu si pleaca devreme , dar asta nu se vede.
Vorbesc urit cu colegii cu pacientii si cu parintii ,nici asta nu se vede.
Se cred Dumnezei pe pamint dar au un comportament indoielnic fata de toti,nici asta nu se vede , cit despre meserie sa nu mai vorbim
| This discussion has been closed. |