Dati locul inapoi salvatorului de vieti ( DR. STANCIU ADRIAN )
Respect pentru dr. Stanciu
Nu ne intereseaza jocurile de culise ale unora si nici interesele altora; ne intereseaza viata si sanatatea copiilor nostrii iar omul acesta a dovedit prin profesionalismul sau ca stie ce trebuie facut si in calitate de medic si in calitate de sef al sectiei. LASATI-L SA-SI FACA TREABA ! Sustin repunerea Doctorului Stanciu Adrian in functia de sef de sectie !
Domnul doctor Stanciu este cel mai bun pediatru din Romania,datorita dumnealui băietelul meu este mai bine acum.Respect pentru un asa medic si mai inainte de toate un om cu suflet.Nu stiu de ce sa ajuns la asa o decizie dar in mod sigur cineva trebuie sa citească mesajele noastre si sa asculte vocile noastre.Avem nevoie de el,copii noștri au nevoie de el si asta ar trebui sa fie mai important decat orice altceva.
Respect, Demnitate, Dreptate
In țara asta, de prea multe ori, parveniții ajung să facă și să desfacă, interpretând legile în folosul lor
Alții cred că, dacă sunt copii sau nepoți de securiști pot face ce vrea mușchiul lor; mușchiul, nu creierul.
Și ministerul sănătății, și umf ul au contribuit major la reformarea sistemului medical și a învățământului medical.
Rezultatele acestei reforme se văd astăzi în spitalele cu pereții mucegăiți și/sau dărâmați, cu paturi ruginite și saltele rupte și pline de mucegai, cu toalete în care nu poți intra, de scârbă șamd. Se văd în exodul masiv al medicilor rezidenți și în opțiunea politicienilor, a baronilor și a tuturor parveniților cu bani, de a se trata în străinătate.
Se pare că nu vor să se oprească din această "reformă".
Nu avem altă cale decât să îi oprim noi, "beneficiarii" acestei "reforme"
Nu legea a dus la demiterea domnului doctor din funcția de șef de secție, ci interesele meschine ale unora
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: -
Mi a facut fratiorul bine,singurul medic care i a dat sanse de supravieturire si au trecut 13 ani de atunci.
| This discussion has been closed. |