Sustineti Legea darii in plata a imobilului ipotecat "DAI CASA BANCII SI SCAPI DE DATORII "
VOTEZ DA pentru proiectul legii liberarii de datorii prin darea in plata a imobilului supus (riscului de) executare silita.
Mai bine o iau acum de la capăt și cu mai multe speranțe decât să plătesc la niște cămătari. CÂT AR FI D-ZEU DE BUN NO SĂ AVEȚI IERTARE, GANDITI-VĂ MĂCAR LA COPII VOȘTRI ...!
Re:
Sper sa mai aveti putere sa rezistati . Ar trebui sa faceti cunoscut cazul dv . Sa primiti un ajutor ceva
Bravo initiatorilor...succes
Re:
Postati va rog pe grupul persoanelor cu credite in chf de pe facebook
sunt multi care au cumparat o locuinta pentru a avea siguranta zilei de maine ca au unde sa se duca ACASA ,avand incredere oarba in bancii (deoarece piata chiriilor din tara noastra este de CACAT proprietarul face ce vrea te da afara cand vrea el.)au luat acest imprumut TOXIC manipulati de angajatii bancilor, au platit din 2007-2008 pana acum JUMATATE din suma imprimutata iar acum bancile daca iti iau locuinta si il vind la pretul pietei sau nil dau la altcineva ca re vrea o locuinta tot au de castigat. ACESTA LEGE ESTE FOARTE BINEVENITA SI ASA MAI DISCUTA SI BANCILE CU NOI CEI CARE DEPUNEM EFORTURI URIASE PENTRU A PUTEA PLATI RATELE
Sper sa se aprobe acesta lege. Sunt in situatia in care, in luna decembrie 2014 mi-a fost vandut pe o suma foarte mica apartamentul, pe care l-am achizitionat in anul 2008 la o valoare de 3 ori mai mare (asa erau preturile atunci, si niciodata nu am crezut ca vor ajunge sa se devalorizeze dramatic). Chiar si avansul pe care l-am dat la accesarea creditului (in franci elvetieni) depaseste valoarea cu care a fost vandut la licitatie. Acum astept ingrozita ca societatea care a preluat creditul de la Volksbank sa continue executarea pentru restul sumei, care a ajuns la o suma uriasa, tinand cont si de valoarea actuala a francului elvetian. La momentul acesta, nu exista nicio lege care sa protejeze dreptul la viata si decenta a celor care sunt executati! Pana si impozitul pentru pretul de vanzare ne este imputat tot noua, debitorilor care ne-am pierdut locuintele, stam cu chirie si care suntem ingropati in datorii!
Semneaza: Un client al OTP ajuns in pragul disperarii.
| This discussion has been closed. |