Manifest pentru o televiziune fara mizerii
Nu e numai părerea voastră, este și părerea mea și vă susțin prin semnarea acestei petiții. Am avut neplăcerea să ies într-o noapte în oraș și la un moment dat am avut o discuție cu un englez în Anglia. În fine, mai mult a fost un monolog pentru el pentru că nu cunosc foarte bine limba. Ideea este că el a încercat să-mi spună că televiziunea (la modul general) din România este de c*cat pe scurt. Nu știu, dar pe moment m-am simțit prost să aud asta de la un străin. Dacă asta este și părerea altei persoane care nu are nici-o legătură cu țara noastră, eu cred că trebuie luate măsuri.
Pentru ca m-am saturat sa vad zi de zi mizerii la televizor . Ma refer la toate emisiunile care promoveaza prostia si un stil de viata total nesanatos pentru cei tineri. In fiecare zi vad prezentatori care aduc in emisiune tot felul de subiecte care nu au ce cauta pe sticla( certuri , batai intre pitipoance, manelisti care nu stiu sa lege doua cuvinte, etc). Vreau sa vad la televizor emisiuni care promoveaza oamenii model ai acestei tari, sa vad numai emisiuni educative pt cei tineri .
Vreau sa dispara emisiunile facute de oameni gen Maruta ,Simona G-he, Capatos, care sunt (dupa parerea mea )cei care promoveaza prostia.
| This discussion has been closed. |