Manifest pentru o televiziune fara mizerii
Pentru ca sunt satula de tot ce inseamna aceasta , nici nu stiu cum sa o numesc ......
Este o rusine , o mizerie , tot ce poate fi mai scarbos .
Nu am cuvinte suficiente , roseste hartia .
RUSINICA INSOLVENTILOR DE LA PRIMA TV .MA BUCUR CA A-TI INITIAT ACEASTA PETITIE , ASA AFLATI CA APROXIMATIV ATATI TELESPECTATORI VA URMARESC EMISIUNILE INTELECTUALE . CAM VREO 8-9 SATE AU ATATIA LOCUITORI .ASTA ESTE , GHINION CA TARA ASTA SA AIBE ATATI INTELECTUALI PENTRU PRIMA TV . NU SEMNEZ PETITIA PENTRU CA NU SUNT TANANAU SA NU STIU SA FOLOSESC O TELECOMANDA . PETITIA ESTE BUNA PENTRU TELESPECTATORII CARE TREBUIE SA SE DE-A JOS DIN PAT CA SA SCHIMBE CANALELE .
Nu mai vreau sa vizionez tot ce se da pe post legat de "pitzipoance "cum vor sa se numeasca ele,vreau ceva educativ si care nu imi provoca sila,multumesc!
TVR trebuie sa dedice un canal pentru educatia politica si civica a populatiei, ceva de genul CSPAN din SUA, care sa-si propuna transmiterea in direct, fara comentarii chiar, a sedintelor parlamentului sau alte organizatii guvernamentale si ONG care dezbat probleme socio-politice. Populatia nu intelege mai nimic din tot acest haos, cand discrepantele dintre doctrina democratiei si aplicarea ei ating culmea absurdului: coruptia si furtul legalizat, dreptate pe ochi frumosi, incompetenta si imoralitatea la rang de virtuti, dinastiile politice, etc. Tinerii sunt intr-o transa din care nu-si vor reveni niciodata sau, in cel mai bun caz, cand va fi prea tarziu. Stan Dumitru, 0747989851
| This discussion has been closed. |