Manifest pentru o televiziune fara mizerii
M am saturat de toate aceste ''dive",nu asta e viitorul care l vad eu pt generatia anilor 2000.pacata de copii care se nasc acum ce au ei de invatat din televiziune???? Sa bea?sa se bata?sa se drogheze?sa aibe nu stiu cate avorturi pana la 15 ani???? Sa aiba copii facuti la intamplare cu oricine si oricum pe care ori omoara la nasterr ori ii lasa pe camp???? Ce invata copii nostrii de la tv??? Cate emisiuni mai sunt astazi la tv pt copii asa cum era in ani 90 crm " Feritiva de magarus" "Abracadabra"etc. Nu i dai voie o data de doua de trei la copil sa se uite dar pana la urma va pune intrebarea " de ce mami/ tati ???". Opriti astfel de mizerii avem nevoie de copii sau de carne de tun????
Am semnat această poziție pentru că m-am săturat de tot ceea ce se promovează în această țară, de modelele negative de mizeria în care ne aflăm și din care pare, că nu vrem să ieșim; așteptăm schimbări din partea celor care ne conduc, dar noi nu suntem în stare să facem nimic, suntem niște "privitori orbi" ai situației în care suntem. Vreau ceva mai bun pentru generațiile proxime ,emisiuni educative prezentate de oameni cu adevărat competenți, despre care știu că există, dar cum "prostia se vinde cel mai bine-n România" aceștia nu sunt lăsați să se afirme, să schimbe ceva în acest sistem ! Am încredere în români !
This comment has been removed by the person who wrote it.
Tara e intr o degradare totala , sa incercam sa mai aducem si alte schimbari... in bine!
Pana la urma au dreptate intr-un fel, nu va obliga nimeni sa va uitati la mizerile astea. Eu cel putin, nu mai ma uit la tv de ani buni.
| This discussion has been closed. |