Manifest pentru o televiziune fara mizerii
Din pacate televiziunile traiesc din audiente iar daca prostia se cere si are audienta , asta se ofera . Nu consider numai televiziunile vinovate ci si populatia in mare masura.
This comment has been removed by the person who wrote it.
santem satui sa tot vedem la televiziunile emisiuni tiganesti sau alte emisiuni in care trebuie sa punem copii obligati sa doarma ca flutura tinere care le ies tatele afara sau danseaza cu anumite fuste despicate sa arate ca nu au chiloti pe ele pacat ca aruncam cu bani sa vedem emisiuni de c,,,,,,,, felicitari canalului PRIMA TV. care fac emisiuni care poti privi cu plcere la tv.
Pentru ca mereu mi-am dorit sa am puterea sa fac ceva in acest sens.Sper ca impreuna vom reusi.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Cultura, arta, dar si divertismentul de buna calitate ar trebui sa fie tot mai mult prezente in atentia realizatorilor emisiunilor TV, intr-o tara in care lipsa de bun simt, incultura, lacomia, necinstea, se afla la mare rang!
Fara o televiziune purificata de vulgaritate, diletantism si prost gust, sanatatea morala si spirituala a viitoarelor generatii va fi in pericol !
pentru ca sa nu mai fie atatea mizerii in trusturiile asa zise de presa de presa doar pe hartie in realitate niste hoti si pentru a se face dreptate in tara sa fie trasi la raspundere de cei care trebuie felicitari pentru initiativa si continuati cu astfel de sugestii
| This discussion has been closed. |