Manifest pentru o televiziune fara mizerii
Vrem o televiziune CURATA si NU plina de rahaturi si porcarii ! RESPECTUL, DEMNITATEA SI DECENTA TREBUIE SA RAMANA LA LOCUL LOR SI SA SE RESPECTE !!!
Pt ca mi-e greatzā de toate bârfele. Sunt probleme mult mai importante de rezolvat pt a ridica iar România pe culmile pe care era acum 25 ani. Iar unele televiziuni nu fac altceva decât sā provoace unele persoane care...cred cā sunt mai "smechere" dacā au ajuns pe ecranul tv. Dar nu e altceva decât...bârfa ce s-a mutat din santul satelor, pe ecranele tv. Repet...mi-e si scârbā sā mai privesc la posturile românesti, posturi tv ce se numesc...canale, în toate puterea cuvântului. Canale de dejectie a scursurilor societātii.
dependenta
recunosc ca nu ratez nicio emisiune de scandal, moarte in direct, rahat imprastiat....dar am semnat cu inima deschisa aceasta petitie pt ca,,, ca orice persoana dependenta doresc din tot sufletul sa ma vindec. Acesta e strigatul surd de ajutor pentru curatirea mintii imbuibate de mizerii...Doamne ajuta!
Ma uit din juma' in juma' de ora sa vad cum creste numarul semnaturilor si ma bucur nespus cand vad ca sunt din ce in ce mai multe. Felicitari pentru initiativa!!!!!
Ptr.că sunt în asentimentul celor care au inițiat acestă petiție ;
| This discussion has been closed. |