Manifest pentru o televiziune fara mizerii
JALE!!!..
ne miram idiotiii care ne guverneaza si prostiile de legi care ne sunt impuse, dar daca urmarim care este audienta prostiilor de emisiuni de gen Capatos , Maruta sau WoWBiz vom gasi raspunsul... In jegul asta de tara, daca nu iti arati chilotii nu apari pe sticla, daca nu ai bani nu intrii in politica.. si exemplele pot continua... Cand va vota acest popor un guvern format din oameni simpli, muncitori fara trecut politic, un guvern "de cartier" nu de club'ari care sparg banii statului pe masini de lux si adolescente prostute fara bani...
Faceti un lucru bun. Felicitari!
Respect!
M-am săturat să îmi tot cert părințiii să nu se mai uite la tot felul de gunoaie! Nu pot să mă uit la o emisiune normală cu familia... Mai mereu mă duc la mine în cameră scârbit și cu rușine de rușinea celor ce se fac de caramel pe ecran. Vreau să avem și noi emisiuni mai morale... Nu ne mai încuiați mințile cu otrăvurile astea! Libertatea trebuie să vină la pachet cu responsabilitatea! Chiar vreți să ajungem o țară de sălbatici imorali? Dacă nu noi, atunci cine? Dacă nu acum, atunci când? Deșteaptă-te, române, din somnul cel de moarte, în care te-adânciră barbarii de tirani! Să ne aducem aminte de istoria țării noastre, de cei ce au mutit pentru ca să ne lăfăim noi în libertate! Avem o țară frumoasă! De ce să o stricăm? De ce ne batem joc de ea și de ce au făcut strămoșii noștri pentru a o păstra? De ce să nu o păstrăm și noi pentru urmași? În loc de posturile de genul Tarafului, zic că ar fi frumos să se bage un program cu istoria României, spre exemplu. Promovați adevăratele valori!
Imi este dor de revelioanele cu sketchuri avand ca protagonisti mari actori, de emisiunile de cultura..
I shared for a breathable "on air"!
Emisiunea dumneavoastra e singura care mi lasa un gust placut si care nu ma face dupa sa ma simt in pierdere de neuroni..
keep it up and going!
Carlotta
| This discussion has been closed. |