Crin Antonescu președintele României 2018,VOTAȚI!
Crin Antonescu presedinte...
Binenteles il sustin pe Antonescu, altfel nu votez
Oricum, atentie mare!!
IL PREFER PE CRIN LA PREZIDENTIALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: IL PREFER PE CRIN LA PREZIDENTIALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#356: KEUL FLORIN ROMANIA - IL PREFER PE CRIN LA PREZIDENTIALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IN LOCUL VOSTRU , CEI CARE CREDETI CU SUFLETUL IN PNL SI IN LIBERALISM , CARE SUNTETI MEMBRI DE PARTID PNL , CARE ATI INTRAT IN PNL PENTRU CA CREDETI CU TOATA FIINTA VOASTRA IN VALORILE LIBERALE , IN DEMOCRATIE , IN CAPITALISM , EU , IN LOCUL VOSTRU , JUR , MAI BINE IN PUSCARIE SAU MORT DECAT SA FIU CALCAT IN PICIOARE DE NISTE CIURUCURI , CUM SA SUPORTI SA IL VAZI RANJIND PE BLAGA , PE UNGUREANU , PE MACOVEI , PE IOHANNIS ....DOAMNE , EU AS IESI IN STRADA , DA-O IN MORTII MASI DE VIATA , DECAT CIURUC , MAI BINE MARTIR !!! SINCER , VA VAD PRINSI IN NAVOD DE NISTE MUISTI TUPEISTI , NISTE JEGURI !!!!
Imi e dor de Antonescu, lipsa lui e vizibila, macar el se batea si nu mima lupta precum iohannis si blaga. Blatul e intre ponta, blaga, iohannis
Crin Antonescu iesiti la lupta, cauza e pierduta cu Iohannis
Re:
Este de mare importanta ca romanii sa nu ramana indifereti la sorta si istoria lor. Singurul capabil de demisie, de verticalitate, de credibilitate, de creativitate, de initiative, de instaurarea democratiei consolidate este Crin, Antonescu, a demonstrato. Iohanis nu poate fi presedinte pentru ca nu si a respectat conventia. Nu opoti sa spui ca tu eseti bun de prim ministru si apoi la primul colt, te autoproclami presedinte
liberali readuceti-l pe Crin si dati-l jos pe tradatorul basist, altfel inseamna ca ati batut palma cu basescu
cum putem face sa-l convingem sa candideze?
| This discussion has been closed. |