Crin Antonescu președintele României 2018,VOTAȚI!
Victor Ponta 47%
Re:
N-ai decat! Numai ca Antonescu si PNL l-au sustinut pe Geoana, ca sa-l dea jos pe Basescu! Numai ca sa-l dea jos pe Basescu as fi votat si cu Fata Morgana, daca avea sanse la prezidentiale! Atunci! atunci era cel mai bun moment sa plece Basescu
Un OM din afara sistemului.
Singurul care poate invinge SISTEMUL.
PENTRU O NOUA ROMANIE, CRIN ANTONESCU, PRESEDINTE!
Ma bucura sa constat, ca inca exista romani, mai ales liberali, care mai cred ca Antonescu e singurul contracandidat, care poate sta in fata masinariei de vot ...PSD si mai ales singurul politician liberal, care nu poate fi santajat/manipulat de infractori, gen Ponta sau Voiculescu ! Crin este singurul liberal, care la o confruntare tete-a-tete cu Victor Viorel, poate iesi triumfator, fara niciun efort ! Il stimez pe Klaus Iohannis, dar nu are sanse, nici macar minime, cu dosarele sale, in fata tavalugului mafiot : "PSD-PUNR-PC-PPDD-Antene-Romania TV"! Antonescu are inteligenta, vocabular, dictie, sarm, prestanta, spirit si e inca... alb ! Si peste toate ar putea fi un presedinte activ, nu o marioneta pentru unii baroni, dar nici un badaran ! E o combinatie de Basescu si Constantinescu ! Sper ca el sa fie alesul PNL, Totusi Eu chiar cred ca mai exista si politicieni ca Antonescu care, dupa aproape 2 decenii de activitate politica la nivel inalt, se pot prezenta in fata natiunii si mai ales a baronilor de tinichea, fara niciun dosar de coruptie ! Si e foarte rar asa ceva in lume, daramite intr-o Romanie putreda, gaunoasa si stapanita de diverse clici infractionale !
| This discussion has been closed. |
Va consider luminita de la capatul tunelului populat cu politicieni care urmaresc doar interesele personale, nu si ale celor multi si saraci, speranta acestei tari pradata pentru scopuri meschine.
Am credinta ca sunteti drept, cinstit, iubiti adevarul si va luptati in acest scop.
Dumnezeu sa va ajute!