Concediu de îngrijire copil- 3 ani.
Re: Re:
Atunci ganditi cand faceti copii, lumea sa descurcat si cand sa stat 3 luni acasa, si acum cand sta si 2 ani pe bani tot nu se descurca, oameni care nu ganditi doar vreti bani pe stat.
Re: Re: Re:
Buna! Nu ti-as dori sa treci prin diversele si traumatizantele situatii privind copii nascuti prematur sau chiar la termen. Am muncit pentru banii pe care ii primim,nu stam cu mana intinsa.
Re:
Nu sta nimeni pe banii statului. Dai din salariu contributii la.stat luna de luna. Macar atat poate.sa iti ofere.. e si interesul.statului sa creasca natAlitatea si pt asta trebuie masuri. 40 de ani contribui la impozite, eu zic.ca 2 ani e fd putin din ce iei
Re:
Este o schimbare majoră pentru micuți la vârsta de 2 ani. Da, la asta m.am gandit. Ei au nevoie de mama lor.
This comment has been removed by the person who wrote it.
!???
Ati innebunit la cap?!... Stiti oare ca in Occident ai dreptul la 3 luni si basta??! Restul e fix pe barba fiecaruia. Sigur, puteti sta si toata viata acasa, e o optiune personala, dar sa pretindeti ca "dom le, nu prea ne ajung 2 ani, ce i asta???!"...what???!
Mi se pare jenanta propunerea dupa ce tocmai s au adus imbunatatiri majore pe subiect!! Nici n s intrat in vigoare noua lege si vreti mai mult si mai mult!!! Romanul nu se satura niciodata si nu e multumit!!:((
M a nfuriat tare demersul asta!!!! D aia nu se schimba nimic in tara asta, pt cs oamenii se gandesc mereu ca s nedreptatiti, oricat lins ar da!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Ce ramane de facut? Ori platesti o bona( daca iti permiti) sau daca esti norocoasa si ai o bunica il lasi cu ea!
Asa ca draga statule roman: daca nu ne permiteti sa stam mai mult acasa cu copiii nostri, promitem sa vi-i aducem voua la ministere sa stai voi cu ei in timp ce noi muncim sa platim taxe pt o educatie, o sanatate si o viata mai buna pt noi si copiii nostri!
| This discussion has been closed. |