Boicot Antena 3
Om bun
Imi place trustul intact, am chiar o colaborare profesională cu ei... Dar voi sunteți nebuni de legat daca voi chiar considerati asta un demers normal.
Re: Re: Om bun
Mi se pare un demers hidos! :) Dar chiar vreau sa va vad pe voi ghiorlanilor cum nu mai bagati MC,KFC, nu va mai spalati cu produsele alea, nu mai calcati in super sau hipemarketuri si va adapatii caii putere numai de la anumite benzinarii...va cacati pe voi cu stropi!
Re:
Aceste "institutii abilitate pentru a taxa trusturile de presa" nu-si fac treaba. Si pt. asta se ia atitudine, implicit. Poate se trezesc!
Stelica
Oo, da...
Spuneti voi unei companii private cum sa isi managerieze emisiunile si angajatii.
Penibil!
Indiferenta si toleranta fata de marlanie,violenta verbala si manipulare ne fac partasi la dezumanizarea Romaniei.
Ia act, nu fi indiferent !Nu lasa oamenii cu fruntea ingusta sa te conduca.
Bai sunteti idioti firmele alea, brandurile alea fac reclame pe multe posturi, in ziare, pe strada etc nu le Cumpăram nici unul, sa zicem, pai se închid si nu mai plătesc impozitele la stat deci din părți bani, dau oameni im Șomaj si Șomajul e susținut de noi astia de muncim si plătim impozite... De ce dracu am distruge niște firme? Ce ne-au facut firmele alea noua? E ca si cum as avea boala pe doctorul Ionescu si i-as omora pacienți... Paic e vina au aia? Dar voi aveți asa macar 2 ani de scoala? Voi munciți undeva? Va plătește cineva pentru calamitatile voastre? :)) pe mine ma doare in cot de antena da fix in cot si nici acolo... Dar ce naiba sa am cu o suta de firme care aduc capital si locuri de munca in tara asta?
Re:
daca merg pe ideea ta de ce aceste firme nu fac publicitate si pe canalele de adulti ? si acolo sunt oameni care se uita, someri , impozite , etc .........:)
un comentariu
Este, poate, cea msi penibila si mai primitiva petitie!
Avem CNA, avem Justitie (dupa condamnarea lui Nastase si a lui Voiculescu) nu mai puteti spune ca nu avem!), asa ca daca vreti sa faceti ceva concret, atunci incercati sa educati publicul Antenei 3! Demersul vostru e destinat, practic, celor care nu se uita la Antena 3 dar se uita la un alt canal de stiri, adica va adresati unui public restrans, dovada fiind numarul mic de semnaturi. Plus, eu, spre exemplu, nu voi renunta la produsele unui brand pentru simplul motiv ca reclama apare si pe A3!
Daca s-ar intampla ceea ce cereti veti vedea cum scad sensibil vanzarile unorbranduri, ceea ce va insemna concedieri sau chiar retrageri de pe piata a respectivelor branduri. E nevoie sa va explic pas cu pas ce inseamna asta din punct de vedere economic? Apoi Intactul va pierde bani si va concedia oameni! Va mai explic? Sa imi spuneti daca e cazul!
Din cate imi aduc aminte traim intr-o tara libera, adica avem si libertatea cuvantului! Ce cereti voi atenteaza la aceasta libertate pentru care au murit multi!
Nu cred ca e nevoie sa va dau si alte argumente contra petitiei!
Nu ratati ultima productie cinematografica
Starring Mircea Bâtă Badea
| This discussion has been closed. |
#552: -
What the f...?
Firmele astea își fac publicitate la toate posturile :)) Trebuie sa fi nebun sa aderi la sa ceva.