Boicot Antena 3

cacat
Un cacat de petitie.Aceleasi firme isi fac reclama si pe alte posturi. De ce sa nu cumpar P&G sau L'oreal? Pt ca-si fac reclama pe antene? Ma doare-n p unde-si fac reclama. Au produse bune...le cumpar.
Pestele pe uscat ....
Dacă eu nu cumpăr, din motive personale, nici unul dintre produsele firmelor din lista care acoperă aproape jumătate din conținutul petiției, și vreau să boicotez Antena 3, ce fac? Totuși, nu înțeleg demersul petiționarilor care contravine prevederilor constituționale privind libertatea presei. Nu vă place programul, schimbați canalul. Simplu.
Antena 3 s-a dedicat, în mare parte, condamnării regimului Băsescu. Asta deranjează ficaților prezidențiali. De vreme ce multe dintre cele scoase la suprafață se adeveresc, nu aveți nicio șansă de reușită.
Re: vio
vaide mama care va facut in loc de cacat sa va fi mincat pe toti retardati de aici
In lipsa unor reguli care sa protejeze atat cetateanul cat si ziaristul, cea mai afectata este democratia. Democratie fara un mediu informational corect si integru nu exista.
Romania, practic a inlocuit o dictatura cu o pseudo-democratie. O democratie originala in care poti sa votezi dar nu ai cu cine, in care media ignora/minimalizeaza orice oameni integri si seriosi care doresc sa faca ceva pentru Romania dar nefiind corupti nu au bani sa cumpere expunere in presa.
Solutia acestei probleme este un set de legi care ofera ziaristului un statut public. In care angajarea e facuta nu dupa simpatii ci in baza unor examene transparente si corecte. Un set de legi care scot patronatu; si politica din deciziile de presa. Care sa garanteze practic dreptul ziaristului de publica liber ce crede el, nu politica editoriala a postului.
forte urit din partea ta cine esti tu sa critici antenele dar cu basisti nui adevarat tot antenele au zis si cu documente cred ca esti basist
Cati ani aveti ? 3 ani ?
Cum sa faci o asemenea "petitie" sau sa o semnezi ? Voi ganditi sau nu ? Nici eu nu suport A3, de fapt nu ma uit si nu ma intereseseaza (nici de tv nici de patron) . Daca nu te intereseaza A3 logic nu te uiti iar daca multi nu se uita la A3 nici firmele nu investesc in reclama la acest post de tv fiindca nu au telespectatori prea multi si se vor orienta cu reclamele catre alte televiziuni. Mi se pare o porcarie sa santajezi niste firme cu "ba ! nu cumpar de la voi daca mai faceti publicitate la postul de tv X sau Y " sunteti de tot rasul :) CONCLUZIE: ce faceti voi se numeste SANTAJ SI MANIPULARE. Apropo, de unde stiti ca firmele prezentate mai sus au reclame la A3 ? Sa inteleg ca v-ati uitat cu nerusinare non-stop la A3 si acum treceti la pedepsirea unor FIRME care nu au nici o vina, ei au reclame la acel post de televiziune datorita faptului ca tot voi va holbati la A3. Ganditi intai si apoi semnati !?
Re:
problema este ca acele institutii de care pomenesti(CNA) nu isi fac treaba, dimpotriva sunt partizane
| This discussion has been closed. |