Boicot Antena 3
Numai Musafiri pe aici...
Cei care acuza ar trebui sa aduca si argumente care sa sustina acuzatiile.
Ca de exemplu: Toti musafirii de aici sunt niste basisti din principiu. Nu trebuie sa-mi justific acuzatia. NU! Ea este doar adevarata!
Cine a facut petitia a fost unul fara creier si alti multi l-au urmat.
Aceleasi companii isi fac reclama si la alte televiziuni. Practic este acelasi set de reclame...
Aveti un creier oameni buni... folositi-l!!!
Re:
Cat de ciumat rosu poti fi>turbezi de ciuda ca ne organizam sa luptam impotriva securisto-varanistilor?
Re: Re:
Adevarul despre voi julia, adevarul ! Sunteti foarte prosti ! Aveti nevoie de o petitie ca sa boicotati ceva ce se poate boicota fara petitie ! :))))))
Asta-i culmea prostiei la voi ! :))))))
P.S. Sa se duca dracu psd-ul, ca sa vezi cat de proasta esti, nu ghicesti nici ora cu ceas la mana ! :))))))
Cred ca toate aceste firme ar trebui avizate de acest nou demers.
Re:
basescu !!!!!!!! asta trebuia sa fie primul !!!! dar niciodata nu-i prea tarziu !!!!!
Re: Numai Musafiri pe aici...
#302: Belfast - Numai Musafiri pe aici...
Da-te in boscheti de pacalici
Refuz sa mai fac cumparaturi de la firmele a caror imagine o asociez cu un post de televiziune care instiga la anarhie si violenta si invrajbeste populatia, in sprijinul unui condamnat.
Re:
imi pare rau, dar penibil e sa stai pe margine si sa asisti atunci cand politia - in cazul de fata cna, in altele avocatul poporului - nu face nimic impotriva infractorilor.
Ce si-a mai trimis felix teroristii sa contracareze semnaturile si comentariile noastre. Probabil e chiar m. badea, cel care e sluga varanului chiar si cand acesta e in puscarie
| This discussion has been closed. |
#310: -
Basistii, in nemarginita lor prostie, au nevoie de o petitie pentru a boicota firmele care-si fac publicitate la Antene, ei nu pot sa boicoteze PUR SI SIMPLU firmele respective, au nevoie de o petitie ! :))))))
Ce ne facem ca o parte din firmele alea-si fac reclama si la posturile basiste ! :))))))
Prosti mai sunteti, basistilor ! :))))))