APELUL SOCIETATILOR ROMANE DE CARDIOLOGIE SI PNEUMOLOGIE
Oamenii sunt liberi sa isi traiasaca viata asa cum vor ! Daca vor sa fumeze atunci sunt liberi sa fumeze de cate ori vor si in ce loc vor. Vati pus stapani pe libertatea omului ? Rusine, asa cum pe voi nu va obliga nimeni sa fumati asa si voi nu aveti dreptul sa interziceti altora sa fumeze !
DRAGA DOMNULE/DOAMNA CARE NE SPUNETI SA NE FIE "RUSINE CA ATENTAM LA LIBERTATEA DUMNEAVOASTRA DE A FUMA ! "
VA RESPECTAM ! FUMATI CIT DORITI SI UNDE NU DORITI ! DAR TREBUIE SA NE RESPECTATI SI DUMNEAVOASTRA ! DACA AVETI CURIOZITATEA SA CITITI TOATE COMENTARIILE VETI VEDEA MULTE COMENTARII APARTININD FUMATORILOR. ECHILIBRATE SI PLINE DE RESPECT.
DUMNEAVOASTRA VA COMPORTATI CA SI CUM STI FI SINGUR PE PAMANT ! IN ACEST MOMENT VA BATETI JOC DE MINE SI DE TOTI NEFUMATORII SILINDU-NE SA INHALAM FUMUL EMANAT DE TIGARILE DUMNEAVOASTRA SI PERICLITINDU-NE, IN FIECARE ZI, SANATATEA ! NU VREAU SA INHALEZ, NICI EU SI NICI COPIII MEI, FUMUL TIGARII DUMNEAVOASTRA ATUNCI CIND INTRU IN RESTAURANT, IN CLUB SAU IN BAR ! ATENTATI LA VIATA SI LA SANATATEA MEA SI A COPIILOR MEI !
INCERCATI SA ARUNCATI O PRIVIRE IN TARILE CIVILIZATE SI VETI VEDEA ACOLO CUM RESPECTUL DINTRE FUMATORI SI NEFUMATORI ESTE RECIPROC. FACETI UN DESERVICIU FUMATORILOR !
A trai cu frica de moarte sau a fi un mort viu
Bunicii nostri in perioada interbelica fumau tigari din foi, ca sa intelegeti ce insemna tigara din foi se facea cam asa, se luau frunzele de tutun din recolta proprie si se prindeau cu o sfoara pentru a fi puse la soare unde se uscau dupa care se lua o frunza si se rasucea sub forma de trabuc si se aprindea la un capat iar din capatul opus mosul pufaia de zor si mai tragea o dusca de vin sau rachiu. Traia fericit fara sa ii pese de moarte. Stia ca doamna cu coasa oricum o sa vina si nu spera la viata de peste 100 de ani cum multi ravnesc in zilele noastre. Dar traia dupa pofta inimii lui si manca carne cu grasime pana strivea purecele pe burta plina. Acum toti traiesc fals in speranta vietii fara de sfarsit sau a omului bionic. Oamenii sau inchis in colivii imaginare cu frica de moarte, dar sigur va veni si la tine cand tie dat, ca fumezi sau nu !
In urma cu 50 de ani nu ar fi fost nevoie de o asemenea petitie. Va intrebati DE CE ? Simplu, pentru ca in acele vremuri fumatorii care erau intr-o incapere alaturi de alte persoane din politete cereau voie sa-si aprinda tigara prin cuvantul PERMITETI ? Daca primeau permisiunea aprindeau tigara daca nu o puneau inapoi in pachet. Acum fumatorii scot tigara din pachet fara sa le pese de cei din jur. Si ne mai intrebam de ce aceasta tara se duce la vale !
Stiind cat de nociv este fumatul!
Re: Re:
#17: Gabriel Tatu-Chitoiu - Re:
Super bine punctat. Sper din toată inima să reușiți. Trăiesc în Germania, sunt medic și aici e PERFECT NORMAL să nu se fumeze în spațiile publice. Ies toți frumos afară. Nu comentează nimeni. SE POATE!
Acceptarea publica a fumatului in Romania arata ca SUNTEM UN STAT BANANIER.
Ajutati-ne sa redevenim oameni buni!
| This discussion has been closed. |