Acces_gratuit_pensionari_la_ștrand_Ioșia
Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Acces_gratuit_pensionari_la_ștrand_Ioșia
![]() Anonymous |
#12015-06-21 17:27Încă de pe vremea primarului Petru Filip orădeni pensionari au câstigat dreptul de a avea acces gratuit la ștrandul Ioșia, iar acum recent acest drept le-a fost luat, în condițiile în care există mulți pensionari cu pensii foarte mici. |
|
| |
|
Musafir |
#22015-06-23 15:53Am semnat aceasta petitie deoarece maine-poimaine voi fi si eu pensionar. Aceasta categorie de persoane este cu venituri extrem de mici, de aceea sa aiba abonament pentru a se bucura ca tot omul de relaxare la strand! |
|
| |
|
Musafir |
#32016-03-17 17:38consider ca dupa 35-40 ani de munca merita sa intre gratuit avand in vedere ca in perioda lor de munca sa construit acel strand. |
|
| |
|
Musafir |
#42016-08-30 16:22Acest strand s-a facut si din banii mei, deoarece am cotizat 37 de ani la stat. |
|
| |
|
Musafir |
#52017-08-08 16:13să aibă un trai mai bun pensionarii ca să-si poată trata sănătatea cu apa termala. |
|
| |
Schimbarea nu se întâmplă dacă tăceți.
Autorul acestei petiții a luat atitudine și a acționat. Veți face la fel?
Alte petiții care v-ar putea interesa
Punem la dispoziția dvs. găzduirea gratis a petițiile online. Aveți posibilitatea să publicați petiții online la un nivel profesional folosind serviciile noastre dedicate. Petițiile noastre se regăsesc în mass media în fiecare zi. Publicarea petițiilor prin intermediul serviciilor noastre oferă impact și vizibilitate către publicul larg cât și către persoane ce au putere de decizie