Abuzurile din Romania trec oceanul
cred că numărul petitionarilor ar fi fost si mai mare dacă site-ul ar fi avut un titlu mai scurt nu petitieonline.com ci de exemplu josbase.com
Multumesc frumos ANTENEI 3 ca existati,
Prof.univ.dr.ing. Mihai Iordache
si pe zi ce trece pierd speranta câ se va face
dreptate.
dan nedelcu
la cit mai multe semnaturi
jos basescu
basescu a fost DEMIS de popor si vreau sa-si dea DEMISIA -UEGENT-DEMISIA
Americani! Sprijiniti dorinta majoritatii romanilor!
nu stiu cind vom mai scapa de sistemul securist, ma uit dimineata in oglinda si tot sper,cind?? au 70%in parlament,nu au reusit nimic,poate trebuie o noua strada cu citeva milioane de romani sa reuseasca sa schimbe ceva,am doi baieti ,unul progamator it ,celalat medicina,vor pleca in curind,ma uit cu tristete la ei si sper ca atunci cind voi avea 70 de ani sa nu stau sa vb cu ei la telefon sau pe chat,doresc sa ii privesc de aproape ,sa le dau sfaturi ,sa imi cresc nepotii, sa ma bucur de ceea ce numim FAMILIE......nu stiu daca vom ajunge in faza in care sa spunem ca traim bine.....sper ca dupa ce nu va mai fi basescu sa se schimbe ceva,dar....am rezerve ,ciolanul si politica nu se amesteca, de aceea am mari rezerve si cu suflul tinar care a venit....sper....asta ne-a mai ramas SPERANTA...CONTINUATI ,CEEA CE FACETI POATE VA MISCA CONSTIINTA CELOR CARE AU 70%......
este foarte bine sa facem actiuni de felul acesta,dar trebuie sa intelegem ca a fi uniti si a actiona pentru normalizarea lucrurilor in Romania inseamna mult mai mult....desteapta-te romane!!!! chiar si in ceasul al doisprezecelea.....
| This discussion has been closed. |
Subiect Abuzurile din romania trec oceanul
Cred ca s-ar potrivi o strofa dintr-un colind la moda : "Muta-i intrebarea ce rasuna afara,am murit de geaba, ce ati facut cu tara.Tot in frig si foame, tot cu maini intinse pe la porti straine ce ne stau inchise"
Felicitari Antna 3 pt initiativa si curaj.