Abuzurile din Romania trec oceanul
termine pt. totdeauna cu abuzurile in aceasta tara.
Buna ziua,
ma bucur pentru aceasta initiativa,si sper sa aiba si ecou.Am scris si voi mai scrie , am vorbit si voi mai vorbi.In calitate de cetatean care simte live ce inseamna abuzurile, ce inseamna "parodia",numita justitie. Cu toate ca datorita comentariilor pe care le-am scris pe pagina mea de facebook, am avut parte in mesajele private de diverse "urari"de la injuraturi pana la amenintari directe ,venite de la diverse entitati fara identitate ,nu renunt. Si pe aceasta cale fac inca un apel la voi toti :schimbarea nu vine din spatiu ci de la fiecare dintre noi. Care daca acceptam in continuare aceasta mocirla in care ne scaldam, devnim complicii acelora care o intretin. Gandeste natie romana, gandeste ca nu dauneaza sanatatii. Mihaela Marinescu
Dorel
Va dorim multa putere de a lupta cu ei, si noi va multumim.
DORIM SA FIM EGALI IN FATA LEGII IN rapport cu clicile politicienilor .
DoRIM CA VOTUL NOSTRU SA FIE RECUNOSCUT ORIUNDE INLUME !
DORIM CA DREPTURILE OMULUI SA FIE RESPECTATE SI IN. TARA NOASTRA .
DORIM SA NI SE IA IN SEAMA PARERILE NOASTRE NU A CELOR POLITICIENI ULTRA CORUPTI.
ROMANIA NU INSEAMNA O CLICA DE CORUPTI , ROMANIA SUNTEM NOI
CEI CE NE IUBIM TARA , VA RESPECTAM ATITA TIMP CIT SUTEM SI NOI RESPECTATI .DORIM SA NE ASCULTATI SI PARERILE NOASTRE.
Sunt absolut incantat de aceasta superinitiativa,amaflat despre ea in aceasta dimineata si m-am grabit sa ma alatur din tot nsufletl.
Pot sa alatur si semnatura sotiei mele(nu are adresa de e mail).Se numesteMihai Doina Mioara.
Va multumesc
O pensionara inca optimista !
| This discussion has been closed. |