Abuzurile din Romania trec oceanul
ATENTIE USL, VA ASTEAPTA EUROPARLAMENTARELE,OARE LUMEA VA MAI ALEGE PE CEI NUMITI?
VA INSELATI AMARNIC!NU SUNTETI MAI DEPARTE DE CEI AI LUI BASE!IN SPECIAL BSARONII DIN TERITORIU!
DOMNULE PRIM MINISTRU VICTOR PONTA SPUNETILOR BARONILOR DVS.SA NU MAI NUMEASCA SEFI DIN POLITIE SI DIN ALTE STRUCTURI ALE STATULUI PT A PUTEA SA-SI DESFASOARE ACTIVITATIILE MAFIOTE.TOT ODATA SA NU-I MAI SANTAJEZE PRIMARII PNL SA TREACA LA PSD...O SA PIERDETI MULTE VOTURI.
FELICITARI PENTRU INITIATIVA!
TOATA CONSIDERATIA PENTRU EROII ANTENA 3(M.GADEA, A.URSU, M BADEA,O.STANCU,O.STANCIULESCU,R.TUDOR ....)AM SEMNAT PETITIA.SUNT ALATURI DE VOI, SINGURII IN CARE MAI CRED SI CARE MAI VOR SA FACA CEVA PENTRU ACEASTA TARA ,PENTRU ACEST POPOR.
PS: Lozinca gratis - Stima noastra si mandria, Ponta, socru' si sotia !
FeLicitari pentru initiativa.Propun sa initiati constituirea unui dosar mult cuprinzator cu abuzurile marcante din ultimii ani.
UNITI SALVAM TARA DE BASESCU!!!
TIRANIA LEGISLATIVA IMPUSA DE BASESCU
Dacă pe scena politică din România a dictat prin influența de care se bucura, în sistemul judiciar, Băsescu a avut nevoie de două lucruri: legi prin care să aibă pâinea și cuțitul destinelor magistraților și mesaje publice interne și mai ales externe, care să pună presiune pe judecători și procurori.
Mecanismul de Cooperare și Verificare, susținut de toți miniștrii lui Băsescu, nu a făut decât să impună, prin rapoartele critice, direcții în anumite decizii judecătorești.
Multumim Domnilor !!!!
fara rost
N-are niciun rost aceasta initiativa, buna de altfel nu zic nu, dar cine sa ne asculte pe noi? Obama? Sa fim seriosi prieteni noi pentru Obama nu existam daca il intrebi unde e Romania poate stie sa sa o localizeze da dupa un bun timp de gandire sa fim realisti. Eu personal imi doresc sa reuseasca initiativa sincer, dar prieteni de ce ar reusi cand ai sluga perfecta in Basescu? Eu personal nu sunt basist cum ati crede unii in schimb Obama??? Obama cum e?
Regimul Basescu a facut din vechea securitate intr-un aparat care duce o politica de tip mafiot.
Fiind unul din opozantii traditionali ai celor ce au inchis mineritul,au distrus flota,,caile ferate si au devalizat tara,am "gustat" din politica fascista a regimului Basescu, fiindu-mi falimentata abuziv firma,fiind schimbat din functie,dat afara din servici si tratat mult sub statutul meu social si competentelor dobandite.Camarila basista a inchis mineritul si acum il fura(ce a mai ramas functional din el)...
Re:
ar trebuii sa ne dam seama ca unitatea de masura a societatii e individul (adica fiecaredintre noi), cand aceasta societate are la baza o unitate de masura aproximativa nu poate evolua spre echilibru
| This discussion has been closed. |