Abuzurile din Romania trec oceanul
Situatia nu mai poate continua la nesfarsit, Romania trebuie sa se trezeasca urgent,de ce ? ca generatiile care vor veni sa aiba un teren fertil, de afirmare, sa Nu ma fim sclavi in propria noastra tara.
Deci, doamna care vine sa cunaosca un singur lucru, asa zisul stat de drept exista in Romania,este o falsa afirmatie ca nu exista stat de drept in Romania astazi.
Atunci ca roman, stau si ma intreb,la revolutia din decembrie au murit tineri, pentru ca noi, sa beneficiem de libera exprimare, sa putem vorbi liberi, nu sa ne puna cineva pumnul in gura.
unt perfect convins ca noi, cei care mai gandim in Romania, vom face totul ca in decmebrie 2014, la alegerile prezidentiale, sa putem aLEGE UN ROMAN ADEVARAT, NU UNUL SLAB,FARA COERENTA,FARA ORIZONT,CARE SA REPREZINTE CU ADEVARAT INTERESEL ROMANILOR ATAT IN TARA CAT SI INSTRAINATE.
VA MULTUMESC.
Noi nu suntem subordonati nici ai SUA si nici ai UE. Trebuie sa fim priviti si tratati ca si parteneri. Nu noi ne-am dus peste ei pentru acest parteneriat, ci ei au venit peste noi.
Trebuie sa fim lasati sa ne conducem singuri tara si sa dispunem, cum ne duce capul pe noi, de toate bogatiile Romaniei, atat umane cat si geografice / resurse .
Atat USL cat si toate institutiile : CCR, DNA, CSM, ICCR, instante judecatoresti sa i-a aminte si sa realizeze , macar in ultimul ceas, ca ne-am saturat de batjocura si de atitudinile lor aservite catre cel care incalca de cel putin 8 ani incoace toate drepturile democratice.
Ambasada SUA sa faca bine si sa transmita dorinta noastra majoritara de a NU se mai amesteca in problemele interne ale Romaniei. Suntem parteneri , nu supusi americani. Cu ce drept vin reprezentantii SUA in tara mea ca sa ne judece pe noi, pe romani, in privinta respectarii statului de drept ??
Statul de drept suntem noi, Romanii, si noi cerem sa ne fie respectat dreptul democratic de a decide noi pentru azi si pentru viitor pentru tara noastra.
Cerem USL sa se trezeasca si sa faca publice auditurile facute la toate ministerele si organismele care au gestionat banul public si fondurile structurale. Vrem sa stim cat ne-a indatorat si furat guvernarea portocalie si/ sau orice alt partid politic.
Sant cetatean al Romaniei de nationalitea maghiara,am semnat si eu aceasta petitie pentru ca va admir si urmaresc si in aceasta seara emisiunea pe care o moderati cu mult profesionism.
Sant o persoana cu dizabilitate avand hemipareza infantila,partea dreapta.
Cu respect va rog frumos ca sa amintiti si acest mesaj in emisiune in cateva minute.Si poate ajunge si la emisarul trimis de catre Secretarul de Stat al SUA aceasta scrisoare care in mod sigur ii intereseaza si pe alti semeni de-ai mei ca persoane cu dizabilitati ca pe domnii" din guvernul Romaniei,la fel si pe basescul nu le intereseaza si soarta noastra.Stiu ca facem parte din UE,dar de ce guvernul tarii in care m-am nascut,am crescut,am invatat,la fel si cei in cauza mea ca persoane cu dizabilitati..de ce guvernul Romaniei nu poate sa ne ajute ei personal in cea ce priveste produsele alimentare care de cativa ani primim de la UE..DE CE?.///NU SANTEM SI NOI CETATENII ROMANIEI???!!!.GUVERNUL NOSTRU FACE DISCRIMINARE???!!!...MI-E RUSINE,NU CA M-AM NASCUT IN ROMANIA...MI-E RUSINE DE CEI CARE CONDUC TARA,,IN FRUNTE CU BASESCU.JOS HOTIA!!!.JOS MINCIUNEA!!!.JOS CORUPTIA!!!.
Va multumesc,,,sper ca primiti acest mesaj si va rog respectuos,va rog frumos sa cititi si poate va ajunge si in mainile emisarului.Ptr Dumneavoastra personal va spun numele meu..dar numai ptr Dumneavoastra!.nu dati va rog pe pos!!!..Eugen Egeto..sfantu-gheorghe,covasna.
Petitia
Ma bucur enorm,ca an sfarsit poate ne trezim si noi' adevarati romani,atati cati om mai fi!sa luam pozitie ferma si sa nu ne mai lasam calcati an picioare!ROMANI TREZITIVA!
Si domnul Gadea daca tot se trimite aceasta petieit , macar sa se vorbeasca si de romanii care lucram in Uk , cinstit si platitori de taxe.Pentru ca observam ca jigodia si vanzatorul de patrie Basescu un cuvant nu a spus depre romani ca sa ii apere si sa ii vb de bine peste hotare.
Totodata sper sa nu va lasati si sa il nimiciti pe Chior
Re: gadea&ursu
#61: incoruptibilul - gadea&ursu
Esti bolnav mintal, basistule! Sunteti asa de ametiti de putoarea degajata de acest jeg ajuns presedinte incat nici nu mai puteti percepe realitatea. Ia spune, "incoruptibilule" (de ce dracu' ti-oi zice asa nici tu nu stii), cati oameni nevinovati a bagat Voiculescu la puscarie? Ia spune, incalificabilule, cati oameni a ajutat Basescu al tau in vreun fel, indiferent care ar fi acela!?! Ia spune, lepra jegoasa, cati copii de valoare a sprijinit/sprijina alde Ticalosu' de va e voua zeu? O sa va trasneasca Dumnezeu, jigodiilor, pentru ca, din pacate, poporul asta de mamaligi nu e in stare s-o faca el, asa cum ar trebui. Spurcaciune!
| This discussion has been closed. |