Abuzurile din Romania trec oceanul
Felicitari Antena 3.
Felicitari Mihai.
Suntem si noi pe receptie, suntem noi departe, dar in noi bate totusi o inima de roman.
La multi ani tuturor ROMANILOR.
ce se intimpla in romania nu mai poate fii tolerat de opinia internationala !!!!
Asta, ca sa fim in trend cu basistii
intr-o tara unde MAFIA are ca sef presedintele, ce sanse avem sa se intample ceva bun in privinta asta?
Daca cei pw care i-am votat nu fac nimic, atunci inseamna ca sant din aceiasi tagma GENERALIZAT Cele cateva exceptii canfirma regula. pentru cat la suta din e face Basescu acum l-au omorat pe Ceausescu? Si pentru ce? SAPOATA TALHARI EI ROMANIA Nu am o drujba magica sa fac putina curatenie in padure asta de talhari!
- am doi copii ce trăiesc în sua, iar noi aici suferim mofturile acestui nebun de președinte
- prietenia cu el, susținerea lui vă face rușine.
- să vă fie rușine de politica pe care o faceți.
Jos chioru !!!!!!!!!!
O seara excelenta!
MARELE BLESTEM
.
întru prăbușirea lui traian băsescu
.
Blestem și moarte lui Traian Băsescu , Dușmanul Poporului.
Blestem și moarte stirpei lui și neamului său.
Blestem și moarte slugilor , ciracilor și adeptilor sai.
Fie să le intre cancerele-n cărnuri.
Fie să le putrezească plămânii .
Fie să-i năpădească boli monstruoase , ciudate și fără tratament.
Fie ca hoiturile lor să fie azvârlite-afară din pământul țării, din gropile pe unde-or zace în putreziciune și duhoare.
Fie ca fiarele-cele-rele din pădurea groazei să sfâșie aceste leșuri strâmbe și să-i împrăștie în patru zări ; așa se va sfârși nelegiurea lor.
În viață și în moarte , așa să fie .
În viață și în moarte , să se-mplinească cele ce le-am zis.
~~~
Post scriptum :::: ROMÂNI : Scuipați și aruncați blesteme groaznice ,
în fața șalvărului , infectului , trădarului , moșierului Traian Băsescu !
Majoritate de 70% degeaba!...
Incepeti si voi sa va luati mai serios de mincinosii de la guvernare care ne-au promis ca ne scapa de dictator si ei doar se cearta si ne inventeaza noi taxe care cine stie din ce o sa le mai platim...problema cea mai mare e ca vin si ne spun cu gura lor la TV ca ei inventeaza noi taxe pe motiv ca nu sunt in stare sa le colecteze pe cele existente!
| This discussion has been closed. |