Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Re: Re:
Fake Fan Hitler pacat ca mi-ai copiat doar nickul...de fapt creierul nu ai cum...scuze ...ramai in prostia ta
In 2009 majoritatea romanilor nu l-au vrut pe Basescu presedinte. Dar o si mai mare majoritate nu l-au vrut pe Geoana presedinte.
In 2014 majoritatea romanilor nu il mai vor pe Basescu presedinte. Dar e foarte probabil si posibil ca pe Ponta majoritatea romanilor sa nu il vrea presedinte.
Deci REFERENDUMUL DE DEMITERE A PRESEDINTELUI e IRELEVANT SI INUTIL. Stim ca pe un actual sau viitor presedinte majoritatea romanilor nu il vor presedinte. Ar trebui scoasa din viitoarea Constitutie aceasta Institutie.
Dar cum PROSTII in Romania sunt majoritari, majoritatea nu vor intelege ce am spus;'''..,
Re:
CA SA PRICEPI CARE E DIFERENTA SI CE ROL ARE FIECARE (GUVERN RESPECTIV PRESEDINTE) ITI TREBUIE NISTE NEURONI. ORI ASTIA DE PE AICI DUPA CAT SE VEDE AU DOAR UNUL, SI ALA LUAT IMPRUMUT
Re: Re: Re: Re:
#24079: Fan Hitler - Re: Re: Re:
Originale ... esti de neegalat
Uita-te putin la ce ai scris si vei vedea ca esti un tanar analfabet al acestei tari
Re:
Probabil, tu fiind nespălat pe creier de Antena 3, ci de B1, meriți alt tratament. Te înșeli. Chiar meriți să fii scuipat, înjurat și bătut.
Re: Re:
Cunosc mai bine ca tine ba dobitocule ! Spalatule pe creier ce esti! Esti un habarnist care sta cu gura cascata la ce ii scuipa Gadea si Ursu si Mortii Masii lui Badea .. mai du-te dracu!
Re: Re:
Bai fake Fan Hitler....deci cum sa iti mai explic...deci eu am semnat petitia, basescu face abuzuri si hotii....tu cu ce gandesti?
| This discussion has been closed. |