Abuzurile din Romania trec oceanul
ORBETELE TREBUIE SA PLATEASCA
Re: Re: Re: Re:
Pai eu sunt de mult unit contra hotilor de politicieni ce ne-au condus de 24 de ani. Dar sa nu uitam ei vin dintre noi. Asa cum suntem noi asa sunt si ei. Chestia aia cu acel referendum o comentez doar din punct de vedere juridic Constitutional...nu politic. Numai noi abuzam de astfel de referendumuri si chipurile alegeri. Si in Franta Holland nu e dorit presedinte si e acuzat ca face abuzuri, de aceea a plecat Depardieu cu averea in Rusia, dar nu se apuca sa faca Referendumuri de Demitere hopa topa...
JEGURILE BASISTE
Re: Re: Re: Re: Re:
#24029: Fan Hitler - Re: Re: Re: Re:
ESTI BASANAU, trebuie sa platesti !!! Alte discutii nu mai au sens !!!
Re: Re: Re: Re: Re:
#24029: Fan Hitler - Re: Re: Re: Re:
Asa sunt eu dobitoc sa-mi apar bravul presedinte. Nu ma intereseaza Constitutia.
asistam de ceva vreme neputinciosi la ororile clanuli "BASESCU",numai asa unundu-ne romani vom scapa de sleata.BROAVO d-le Gadea,BRAVO d-le Ursu ,BRAVO Antena 3.Romani uniti-va!!!!!!!!!!
Re: Re:
#24014: JEGURILE BASISTE - ULTIMELE ZVACNIRI INAINTE DE MAREA JUDECATA - Re:
Imi pare rau ca faci parte din majoritate. Deci eu nu fac politica aici. Eu am semnalat o aberatie juridica Constitutionala ce ar trebui remediata. In alta ordine de idei Basescu nu mai poate "beneficia" de Referendum de demitere. Asta e pt. viitorul nostru sanatos. Sa nu mai rada altii de noi. Sunt contra abuzurilor si hotiilor facute de Basescu dar nici cu tabara lui voiculescu nu mi-e rusine. Acelasi lucru urmaresc
Semnez aceasta petitie fiidca m-am saturat de mitocaniile comise de acest personaj malefic,care a reusit sa distruga totul in calea sa si sa promoveze toate pramatiile,inclusiv pe inteligenta de fica sa care ne-a facut de ris in Parlamentul European.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#24032: Fan Hitler - Re: Re: Re: Re: Re:
Fake Fan Hitler, tocmai, ca ma intereseaza sa avem o constitutie sanatoasa. sa nu ne mai balacareasca aia de afara. Dar na...cum tu faci parte din majoritate nu ai inteles nik
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#24031: basanaii-la judecata - Re: Re: Re: Re: Re:
Imi pare rau ca faci parte din majoritate. Deci eu nu fac politica aici. Eu am semnalat o aberatie juridica Constitutionala ce ar trebui remediata. In alta ordine de idei Basescu nu mai poate "beneficia" de Referendum de demitere. Asta e pt. viitorul nostru sanatos. Sa nu mai rada altii de noi. Sunt contra abuzurilor si hotiilor facute de Basescu dar nici cu tabara lui voiculescu nu mi-e rusine. Acelasi lucru urmaresc
In 2004 majoritatea romanilor nu l-au vrut pe Basescu presedinte. Dar o si mai mare majoritate nu l-a vrut pe Nastase presedinte.
In 2009 majoritatea romanilor nu l-au vrut pe Basescu presedinte. Dar o si mai mare majoritate nu l-au vrut pe Geoana presedinte.
In 2014 majoritatea romanilor nu il mai vor pe Basescu presedinte. Dar e foarte probabil si posibil ca pe Ponta majoritatea romanilor sa nu il vrea presedinte.
Deci REFERENDUMUL DE DEMITERE A PRESEDINTELUI e IRELEVANT SI INUTIL. Stim ca pe un actual sau viitor presedinte majoritatea romanilor nu il vor presedinte. Ar trebui scoasa din viitoarea Constitutie aceasta Institutie.
Dar cum PROSTII in Romania sunt majoritari, majoritatea nu vor intelege ce am spus;'''.,,,,
In 2009 majoritatea romanilor nu l-au vrut pe Basescu presedinte. Dar o si mai mare majoritate nu l-au vrut pe Geoana presedinte.
In 2014 majoritatea romanilor nu il mai vor pe Basescu presedinte. Dar e foarte probabil si posibil ca pe Ponta majoritatea romanilor sa nu il vrea presedinte.
Deci REFERENDUMUL DE DEMITERE A PRESEDINTELUI e IRELEVANT SI INUTIL. Stim ca pe un actual sau viitor presedinte majoritatea romanilor nu il vor presedinte. Ar trebui scoasa din viitoarea Constitutie aceasta Institutie.
Dar cum PROSTII in Romania sunt majoritari, majoritatea nu vor intelege ce am spus;''';;''
Chioru a tacut malc dupa vizita madamei licurici. Nu i-a lasat nici macar o propozitie de care sa se lege si pe care sa-si construiasca vre-un atac. Faceau clabuci la boturile imblanite (Orcanii, Marianii, Porele, Botii si Sorinele Matei) LabeUnu daca doar o virgula era interpretabila. Dar n-a fost sa fie. In realitate americanii s-au prins ca hotul striga hotii si i-au dat lui Basina un mare fleet lasandu-l in coltii carnivorelor locale. S-a dat dezlegare la halit carne de basist.
pt toti basistii...
| This discussion has been closed. |