Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: MAI SUNT DOAR CATIVA POSTACI BASANAI
#23893: RUSINE, BASANAI !!! - MAI SUNT DOAR CATIVA POSTACI BASANAI
,,Aia putini basisti`` au fost in shiftul de noapte si e doar unul ( platit de Prostituata) mai face si baiatul un banut.
Observ ca este bifat la - Semnatura dvs.a fost confirmata.Mai trebuie sa semnez undeva?
Cat de curand !!!
In 2009 majoritatea romanilor nu l-au vrut pe Basescu presedinte. Dar o si mai mare majoritate nu l-au vrut pe Geoana presedinte.
In 2014 majoritatea romanilor nu il mai vor pe Basescu presedinte. Dar e foarte probabil si posibil ca pe Ponta majoritatea romanilor sa nu il vrea presedinte.
Deci REFERENDUMUL DE DEMITERE A PRESEDINTELUI e IRELEVANT SI INUTIL. Stim ca pe un actual sau viitor presedinte majoritatea romanilor nu il vor presedinte. Ar trebui scoasa din viitoarea Constitutie aceasta Institutie.
Dar cum PROSTII in Romania sunt majoritari, majoritatea nu vor intelege ce am spus.,,,
Re: Asteapta
Asteapta sa isi arate adevarata fata PSD-istii aceea de tradatori ca asa au fost dintotdeauna si o sa il lase pe al lui Cacarau cu ochii in soare :D si el o sa se alieze cu PDL-istii si o sa fie un circ de toata isprava sa vedem astia de la Antena 3 slugoii cu cine o sa aleaga? Normal cu cine va alege turnatorul si bine ar fi sa aleaga pe PDL-istii sa vedem atunci cum Gadea , Ursu , Badea etc... o sa i pupe in F *** pe toti de la PDL asa cum fac acum si cu USl-ul. Rusine antena 3 microbul natiunii. La puscarie Voiculescu
Re: Cat de curand !!!
#23911: Banii inapoi, basai !!! - Cat de curand !!!
Mai scapa cate unul mai mititel ca BLEJNAR,MARTA caci dupa ,,plecarea de buna voie si nesilit de nimeni`` a unui
simplu marinar betiv, NU SE MAI GASESC NICI CU F.B.I. Ce sa-i faci Cristiane D ,tu la ce reflectezi?
Re: Re: Re:
Pentru ca lucrez cu f multi romani doamna..De aceea stiu. Nu fac politica eu. am semnalat o aberatie juridica Constitutionala atata tot. Daca ma banuiti de basism prin alaturarea de Lazaroiu va inselati amarnic. In alta ordine de idei oricum basescu a scapat de referendumuri...eu vb pt viitor
Re: Re: Asteapta
#23918: Sefu' BoBocK - Re: Asteapta JEG BASIST, ESTI CAM SINGUR PE AICI, BASINA PUTUROASA !!!
| This discussion has been closed. |