Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Re:
Vezi ca am dreptate, si eu am semnat petitia ca si eu sunt de acord ca se fac abuzuri in tzara de Basescu. Sunt sigur ca nici cei din tabara lui voiculescu nu sunt mai breji. Dar eu nu am vrut sa fac politica..eu doar am semnalat o aberatie juridica Constitutionala. Acum ca prostii nu inteleg ce am vrut sa spun si mai si semnalizeaza...sori
hotul striga hotii
Re: na pwla
#23771: Capitalist mic si rau - na pwla
După mintea ta creață și mare cât piciorul broaștei , Bășină nu are nicio vină și doar USL-ul trebuie să cadă. Deocamdată este vorba de acest trădător și dictator care a îngenunchiat Justiția, a divizat societatea în două și-a semănat ură între oameni, a neglijat voința a 7,4 mil. de oameni și altele ... pentru care trebuie să plătească.
Da, va veni și rândul USL-ului fiindcă nici ei nu sunt mai breji, dar ce-a făcut acest nenorocit, nu are termeni de comparație. Și am rugămintea să nu mai jignești la grămadă ( eu de exemplu, n-am votat nici cu unul ,nici cu altul ), fiecare om are dreptul să-și spună opinia într-o problemă care crede el că e importantă și n-are nimeni dreptul să-i închidă gura.
PS Mai vreau să spun ceva ; dacă sunteți așa de deștepți ( câțiva de aici care tot înjurati și spuneți că sunt manipulații din partea lui Gâdea și a lui Ursu ) de ce nu v-a venit vouă ideea de-a face această petiție ? Chiar credeți că toată lumea e proastă și poate fi adusă cu forța să semneze ?
Toata admiratia si respectul pentru initiativa Antenei3, la care subscriu fara cea mai mica ezitare cu speranta ca, cel mai odios personaj malefic din toata existenta acestui popor va ajunge pana la urma in fata instantelor de judecata pentru a primi pedeapsa aspra si dreapta pentru defaimarea si batjocorirea in stil mafiot a Romaniei.
In 2009 majoritatea romanilor nu l-au vrut pe Basescu presedinte. Dar o si mai mare majoritate nu l-au vrut pe Geoana presedinte.
In 2014 majoritatea romanilor nu il mai vor pe Basescu presedinte. Dar e foarte probabil si posibil ca pe Ponta majoritatea romanilor sa nu il vrea presedinte.
Deci REFERENDUMUL DE DEMITERE A PRESEDINTELUI e IRELEVANT SI INUTIL. Stim ca pe un actual sau viitor presedinte majoritatea romanilor nu il vor presedinte. Ar trebui scoasa din viitoarea Constitutie aceasta Institutie.
Dar cum PROSTII in Romania sunt majoritari, majoritatea nu vor intelege ce am spus....
In 2009 majoritatea romanilor nu l-au vrut pe Basescu presedinte. Dar o si mai mare majoritate nu l-au vrut pe Geoana presedinte.
In 2014 majoritatea romanilor nu il mai vor pe Basescu presedinte. Dar e foarte probabil si posibil ca pe Ponta majoritatea romanilor sa nu il vrea presedinte.
Deci REFERENDUMUL DE DEMITERE A PRESEDINTELUI e IRELEVANT SI INUTIL. Stim ca pe un actual sau viitor presedinte majoritatea romanilor nu il vor presedinte. Ar trebui scoasa din viitoarea Constitutie aceasta Institutie.
Dar cum PROSTII in Romania sunt majoritari, majoritatea nu vor intelege ce am spus,.
Este un sistem f. bine pus la punct din care nu avem scapare.
puscarie
Dar cum PROSTII in Romania sunt majoritari, majoritatea nu vor intelege ce am spus,..,
Dar cum PROSTII in Romania sunt majoritari, majoritatea nu vor intelege ce am spus.,.,
| This discussion has been closed. |