Abuzurile din Romania trec oceanul
Re:
Adriane, Tizule, daca vrei sa scapi de complexe te duci la psiholog (poate esti chiar de psihiatru) nu astepti sa pice conducerea tarii.
Nu mai suntem pe timpul Sultanului sa ne plingem
Noi trebuie sa facem ceva ca sa terminam cu acest REGIM DICTATORIAL nu sa asteptam de la straini sa faca ceva pentru noi.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re:
Cum, bre, sa dispar eu? Te rog masoara-ti vorbele. Basisto!
Re:
Trebuie sa ajunga si la cosul de gunoi al istoriei. Sa demonstreze cati idioti au trait in Romania in 2014.
Toti suntem exasperati
Staţi liniştit. O să atingem repede 250 milioane de semnături. Garantat şi verificat. ;)
Re: Toti suntem exasperati
#23540: TD - Toti suntem exasperati
Liviule, tu esti? Ai adus moroii?
Cu toate ca inca nu a semnat Base legea care denota ca de la 1 Ianuarie oricine poate cumpara pamant agricol in Romania,ungurii si-au anuntat intentia de a cumpara cat mai mult teren in Ardeal.Acest lucru nu este un abuz fata de poporul roman???Trezitiva oameni buni cum este posibil sa instrainam pamanturile noastre pentru care am platit cu mult sange .Se rascolesc stramosii nostrii in pamant.Nu va-ti saturat de atatea abuzuri,ne vand astia cu totul.Hai ROMANIA,TREZITIVA ROMANI de pretutindeni.MULTUMIM pentru aceasta petitie,poate ne trezim cu totii si ii trezim si pe cei care ne inconjoara.
Re:
Azi in aeroport am vazut cateva sute de unguri. Fugeau cu pamant romanesc!
Re:
Votul vostru va fi ignorat intotdeauna. Stii ca tu, conform legii, nu ai avea drept de vot?
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
| This discussion has been closed. |