Abuzurile din Romania trec oceanul
Cum sa scapam de eii
petitie
Basescu Traian e dusmanul roamanilor si aliatul dusmanilor Roamaniei. Basescu Traian e un jmenar ordinar si pervers fara caracter si fara nici un fel de pricipiu, ideal sau morala. Basescu Traian are aparenta unui element alogen infiltrat cu caracteristici difeirte de cele roamanesti cu prepondernta dominate de cele asiatice asemeni lui V.I. Lenin.
Semnează petiția împotriva lui Băsescu trebuie sa plece în decembrie de la Cotroceni!
Sunt scăpat de regimul Băsescu nu mai va fi Președintele, atunci ajung să mă simt și îmi doresc de libertate și democrație în România fără comuniști, fără nomenclatură! Și ma semnez și dați mai departe împotriva lui Băsescu și PDL-iștii!
Basescu are impresia ca Romania e mosia lui si ca toti sunt prosti, numai el e destept si ca poate improsca cu noroi pe toata lumea, fara sa suporte nici o consecinta a faptelor sale. Crede de asemeni ca bratul justitiei, pe care l-a dirijat cum a dorit, nu-l va ajunge si pe el, dar se insala!
Re: petitie
dna. Firea ar fi super daca si-ar da demisia din Parlament. Asa i-ar arata ea lu petrache ala..L-ar face muci cu miscarea asta
Amarica mai bine si-ar rezolva problemele ei si ar renunta la rolul de "jandarm".Sunt multi care ar vrea sa semneze dar nu au internet ,mai ales in mediul rural. felicitari.
aveti dreptate . Cind va veni unul sau una credibil (a) care sa nu dea bir cu fugitii. imediat trec si 30 ani
D-na Firea a avut de ales intre a fi membra a comisiei Nana si linistea familiei.
Ghici ce a ales.
Mare jurnalist mare caracter.
Re:
toate babele sa apeleze la mine...toate babele sa apeleze la mine...am internet, le fac cont sa semneze petitia
Re: Re: petitie
#21695: Toma necredinciosu' - Re: petitie
O sa aibe o liniste la parnaie...foarte liniste
| This discussion has been closed. |