Abuzurile din Romania trec oceanul
Antena 3 : Noi suntem aici, dar tu de ce mai esti?
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#20521: Apocalipsa Securistilor Ceausisti - Re: Re: Re: Re: Re:
Pai da...scoate si la alegeri tot 7 milioane contra lui...dar nu numai chioru si ponta si crin la fel scot...boule..dar sa se fac cinstit alegeri..nu referendum injust aberant
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#20530: Fan Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Ti s-a frant logica in drum. Un betiv care a scos la vot, impotriva lui, 8,5 milioane de romani, i-ar fi scos si in cazul in care ar fi participat la alegeri, tot impotriva lui. N-ai dormit?
Re:
Ti s-a frant logica in drum. Un betiv care a scos la vot, impotriva lui, 8,5 milioane de romani, i-ar fi scos si in cazul in care ar fi participat la alegeri, tot impotriva lui. N-ai dormit?
Re: Re:
#20536: Apocalipsa Securistilor Ceausisti - Re:
Nu am dormit...Toata noaptea ti-am futut neuronul ala de il aveai..Se pare ca si-a dat duhul saracul..Dumnezeu sa il ierte ca a apartinut unui idiot
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#20530: Fan Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Referendumul ar fi fost injust si aberant daca nu era stipulat in cartulia aia pe care o poarta autointitulatul la piept.
Re: Re: Re:
Ti s-a frant logica in drum. Un betiv chel si chior care a scos la vot, impotriva lui, 8,5 milioane de romani, i-ar fi scos si in cazul in care ar fi participat la alegeri, tot impotriva lui. N-ai dormit?
Re:
de ce au iti scrii numele? de justitia dependenta de basescu nu ai auzit?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#20540: Toma necredinciosu' - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Asta inseamna ca la urmatoarea Constitutie sa fie scos...Eu nu am zis ca e ilegal, am zis ca e injust
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#20544: Fan Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Ti s-a frant logica in drum.
Un betiv chel si chior, un schimonosit asemeni sustinatorilor lui, care a scos la vot, impotriva lui, 8,5 milioane de romani, i-ar fi scos si in cazul in care ar fi participat la alegeri, tot impotriva lui. N-ai dormit?
PETITIA ESTE O RUSINE CE POATE FI VOTATA DE ORICE DE CATE ORI DORESTE
Re: PETITIA ESTE O RUSINE CE POATE FI VOTATA DE ORICE DE CATE ORI DORESTE
Un betiv chel si chior, un schimonosit asemeni sustinatorilor lui, care a scos la vot, impotriva lui, 8,5 milioane de romani, i-ar fi scos si in cazul in care ar fi participat la alegeri, tot impotriva lui.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#20545: Apocalipsa Securistilor Ceausisti - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Sper ca nici un neuron sa nu se mai lege de creierul tau. Si neuronii au demnitatea lor. Tu ai cacat in loc de creier
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#20549: Fan Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Un betiv chel si chior, un schimonosit asemeni sustinatorilor lui, care a scos la vot, impotriva lui, 8,5 milioane de romani, i-ar fi scos si in cazul in care ar fi participat la alegeri, tot impotriva lui.
| This discussion has been closed. |