Abuzurile din Romania trec oceanul
Re:
Vaaaaaaaai, ce vocabular !!! Nu cred c-ai citit o carte in viata ta !!! Pacat ca sunt atatia tineri needucati si prost scoliti !!!
Re: Re: Re:
#19039: Fan Hitler - Re: Re: "muie lu stalin"...
CAT de prost poti fi, vrei sa dai muie la morti ... muie lu Fan Hitler.... banuiesc ca esti viu...
E ca o ciuma ,ca riia,
ca o boala fara leac.
Nu inteleg.
Re: Re: azi in Timisoara miine in toata tara
#19040: - Re: azi in Timisoara miine in toata tara
esti un mare idiot.!!..noi in timisoara am fost si atunci primi impotriva lui Iliescu si a comunismului prin proclamatia de la Timisoara , dar ceea ce a facut Basescu in acesti 10 ani intrece orice, inclusiv dictatura lui ceausescu.
Re: Re: Re: Re:
#19057: Fan Stalin - Re: Re: Re:
Banuiesti...eu si mort dau muie...la toti mortii in frunte cu stalin
Re:
AI perfeceta dreptate si asta este f trist , nu stiu ce sa cred, cat de umiliti am fost de a lungul timpului de tot stam cu mainile san si acceptam ca toti sa ne calce in picioare iar noi ne dusmanim intre noi facandu-le jocul celor mai mari lichele, nu facem alceva sa ne sapam si mai mult groapa pentru ca cei de afara profita, pentru ca treaba cu statul de drept si democratie este o placa de adormit copii ca doar se stie ca in America democrata s-a instalat cu pistolul in mana asa ca sa ne mai lase in pace cu democratia si statul de drept a lui Basescu
The next: Un presedinte echidistant, echilibrat, un bun mediator, cinstit si onest, cu prestanta impusa de inalta functie.
Felicitari celor ce lucreaza la ANTENA3!
Re:
i-am dat eu bani sa il fut in cur si sa ii dau muie lu voiculescu
Doresc să fie demis trădătorul Băsescu
Re: Re: Re: azi in Timisoara miine in toata tara
#19062: tot din timisoara - Re: Re: azi in Timisoara miine in toata tara
Tu in nici un caz nu ai luptat esti doar un prost rosu comunist !Din 90 incoace cand fsn a fost la putere s-a trait mai bine ?Usl are 70% putere basescu este un singur om de aia nivelul de trai o ia la vale puternic ?
| This discussion has been closed. |