Abuzurile din Romania trec oceanul
[semnatarul.nr.86725]
-nu mi-am afisat identitatea in mod public dar as vrea ca acest demers sa fie un lucru serios
Daca poporul roman avea intelepciunea sa-l cheme pe rege in decembrie ”89 si sa-i dea puterea, acum eram o tara civilizata.
analfaRe:
ANUNT IMPORTANT: In Decembrie o sa vina vaporu si-o sa-l ia pe CHIORU. P.S. Mai aveti putina rabdare si va rog sa-l injurati frumos.
Re: ALARMA
Doamna, daca va deranjeaza, spuneti-mi, ca il potolesc eu umediat.
Re: Re: Re: au semnat si moroii, ca la referendum
#17443: - Re: Re: au semnat si moroii, ca la referendum
Sa faci plici, de IP dinamic ai auzit ?
un roman
De la alegeri şi până în prezent nu au luat măsuri de înlăturare a lui Băsescu,în schimb a bătut palma cu acesta şi se mulţumeşte să numere cîte săptămîni mai are pînă la viitoarele alegeri.
Pentru cei de la putere în totalitatea lor nu pot să spun decît să le fie ruşine pentru promisiunile făcute şi neonorate.
Re: [semnatarul.nr.86725]
#17452: - [semnatarul.nr.86725]
E un demers foarte serios, stimate domn. Nu va ingrijorati. Peste 11 luni ati scapat de mine.
Re:
#17444: - "Nu va mai ascundeti in spatele celor 7.4 mil ma jigodiilor de la ant 3 pt ca impostorii de la usl nu au tinut cont de cei peste 8 mil care au zis clar parlament unicameral cu max 300 de parlamentari"
Du-te matale de vezi ca PDL & Co. au impus magaria asta la ultimile alegeri.....coana Joitica asa a intrat in Parlament...
un roman
Re: Re: ALATURI DE PRESEDINTELE NOSTRU
#17426: - Re: ALATURI DE PRESEDINTELE NOSTRU
Nu îl extaziază nimic, pur și simplu este un postac băsist plătit, sau un interlop din banda lui băsescu; tertium non datur!
Re:
Haideti, va rog eu, nu mai fiti necajit. Mai sunt doar 11 luni si gata, ati scapat.
| This discussion has been closed. |