Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Re: 1
CORECT SE SCRIE CAM ASA :
DU-TE'N MA-TA SI IA-L SI PE BASESCU, antenele nu au si cursuri de gramatica ?
JOS ANTENA 3 !!
JOS VOICULESCU !!!!
JOS MAFIA !!!!!!!
TRAIASCA PESEDINTELE ROMANILOR TRAIAN BASESCU???????????
Re: 1
Jos comunismul este echivalent cu JOS BASESCU! Iar faptul ca esti din categoria "romanlor" care sunt aLATURI de Traian Basescu este perfect explicabil: doar redusii mintali cred ca sangele poate sa fie sfasiat ;)
Re: 1
#17151: @Maria - 1 "NE APARA DE LUPII CARE VOR SA SFASIE SANGELE NOSTRU AL ROMANILOR.."
ce vor lupii sa faca? Sa sfasie sangele?? HA, HA!!!
marian
Re:
Nu e problema. Un pas mic pentru un turnator, un pas mare pt Voiculescu
Re: Re:
Dupa cum face greseli de vorbire, nu as miza pe lipsa copy/paste-ului si in doctoratul lui!
Iar la cat este de ingamfat zici ca este cel putin cel care a pus prima data coada la pruna!
Numarul doctoratelor luate cate 3-4 intr-un an, ar trebui sa nu mai fie principalul argument in propunerea pt ocuparea unui post de conducere!
Sa mai dea si niste teste, in fata unor oameni recunoscuti ca pregatire stiintifica si morala. sa mai faca si niste examene medicale fizice si mai ales psihice!
Indienii nu isi puneau seful de trib, decat dupa ce se dovedea ca este cel mai bun in lupta si dupa ce "sfatul batranilor" il supuneau la multe alte teste! Cel care castiga, insemna ca este cel mai bun si ii poate conduce!
Ar trebui sa ne gandim si noi mai bine atunci cand scoatem nume pe piata si ii propunem sa NE conduca!
repet: sa NE conduca! ar trebui ca intelegem ca acel personaj ne va conduce si pe noi personal odata cu intreaga gloata
si cineva care isi distruge propii colaboratori, nu va ezita sa ne distruga si pe NOI oricand si fara remuscari!
Re:
#17182: Loredana - "Cred ca aici posteaza toti anagajatii lui Voiculescu"
Crezi gresit ...Jos Basescu !!!
Alexandru Puscas
excelent comentariu
Re:
Asta nu e dreptate Am furat si eu cat am putut. Pentru asta trebuia sa ajung in puscarie, cand zeci de mii de oameni cu probleme de inteleger (vorbesc pe americaneste) sunt alaturi de mine? Va multumesc, dragii mei, ca ma sustineti in actul meu de a fura Romania. Va multrumesc si ca sunteti impotriva lui Basescu care nu ne lasa sa furam.
Re: a ...spea oara
am semnat-o si io, pana pleaca Victoria Nuland o mai semnez de ...spe ori, traiasca si infloreasca antena lui felix basinosul !
marian
| This discussion has been closed. |
Este evident ca lista marilor infractori incepe cu Basescu si neamurile, Videanu,Berceanu ,Udrea etc...etc. Pentru justite acestia sant curati ca lacrima .Personal as fi fost multumit ca Nastase sa faca puscarie pentru Petrol-OMV si Bectel-autostrazi nu pentru steaguri, afise si bideuri.As fi fost multumit ca Nastase sa faca puscarie pentru devalizarea tarii nu pentru faptul ca nu ii place lui Basescu cel mai mare marlan si borfas al tarii.Basestii (interni si externi )trebue sa accepte ca cel mai mare evazionist si corupt al Romaniei este insasi Basescu cel cate urla cel mai tare ca .... justitia nu e lasata sa isi faca treaba.