Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Aceasta petitie semnaleaza grave probleme de gandire si de moralitate
Bă', nu vezi că eşti prost? Şi te mai dai şi mare! Un mare prost!
Nicu
Adevaratul stat de drept trebuie instaurat in Romania.
Re: Re: Explicatie pentru basei si idioti
#16709: Nicu - Re: Explicatie pentru basei si idioti
Deci tu faci un argument si apoi tragi concluzia fix opusa. Cum e petitia asta ok in momentul in care accepta ID-uri anonime, "ca sa dea impresia ca sunt multi"? mai mult de 40 de semnaturi din primele 100 sunt anonime--Deci, din punctul meu de vedere, sunt dubluri. Astia sunt de fapt hotii care striga HOTII! Felicitari ca esti de partea lor--din cauza ta si a oamenilor ca tine e tara asta asa cum e. Rusine tie, Nicule!
Laurian Cosoi
Re: Re: Aceasta petitie semnaleaza grave probleme de gandire si de moralitate
#16753: Nicu - Re: Aceasta petitie semnaleaza grave probleme de gandire si de moralitate
Daca ai putea sa-ti exprimi puctul de vedere intr-un mod coerent poate te-as baga in seama. Asa, degeaba. Invata sa-ti comunici gandurile, omule, apoi mai vorbim.
sa candideze CINEVA de la A3 la presedintie !!! jupan FI-VA ! VIN VOTURLII! ARE BALTA PESTE !
SI TOT A3 IL VIRA PA BASAU LA ZBIRNA ! INCA PUTIN !
Re:
Din pacate, chiar poti. Cum crezi ca a adunat gluma asta de petitie atatea semnaturi?
Re: ADEVARUL ESTE CA AVEM SI O GUVERNARE CRETINA
PE NEDREPT? OARE? O FI FACUT AVERE DIN SALARIU?
Re: Gadea Mihai
#16739: Gadea Mihai - Gadea Mihai
Pacat ca nu sunteti platit sa ganditi de unul singur, Dl Gadea. Si, pacat ca nu sunteti platiti sa munciti in interesul poporului roman. E clar dupa limbajul de lemn ca munciti in interesele Dlui Voiculescu. Pacat.
Poate va folosi desi...
Am auzit de initiativa si nu puteam ramane indiferent.
Re:
CERERE INREGISTRATA PENTRU BOMBA. UNDE O DORITI MAI EXACT? ALO, ALO, ALLLOOO... SA SE FACA LINISTE ACOLO
| This discussion has been closed. |
Daca Victoritza ne va spune de ce la ei stat de drept inseamna recunosterea vointei comunitatilor locale, respectiv de ce la noi acest lucru este calcat in picioare de guvenrnati, voi intelege cumva de ce ne viziteaza.
Cred ca dupa atatea sacrificii de sange date de poporul asta pe toate tetrele de lupta deschise de America, dupa ce ne-am transformat in tinta rachetelor rusesti de dragul americii,meritam macar atata lucru.
Sper totodata in spiritul statului de drept Victorita sa ia legatura su cu cei ce reprezinta america prin ambasada lor si sa le ceara sa nu se mai comporte de parca sunt pe feuda lor.
Daca nu poate, atunci macar sa ne declare colonia lor si astfel sa intelegem interventiile pe care a lor ambasada le face in treburile noastre interne de mare sensibilitate precum este justetea la romani.
Cu stima,
Eugen Marin