Abuzurile din Romania trec oceanul
astept rocada lui basescu cu nastase
Rusine sa va fieeeeeeeeeeeee antenelor
Atunci am sa va cred ca doriti binele neamului meu, cand am sa va aud strigand din toti rarunchii ca Varanul securist trebuie sa infunde puscaria pe viata! Sa va aud, derbedei antenisti si antenizati fara voia voastra, in cor, toti odata, ca sa se auda pana peste ocean!Strigati toti intr-un glas: Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!
Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!
Mai tare, ca tara nu va aude:
Haideti, Badea, Gadea, Chireac, Tudor, et comp., in cor cu totii, sa auda si varanul: Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!
Nu se aude... Nu vreti sa-i convingeti pe americani ca sunteti de buna credinta??? Stiu ei ce stiu! Ha,ha,ha,ha! Cred ca i s-a facut cam frigut lui Felix - motanul! Apucati-va sa preparati chiftelute, sa aveti ce-i zvarli cu prastia in curand! Nu va avea voie decat la 4 vizite pe luna, nu va poate primi pe toti odata, derbedei ce sunteti!
Petitie catre Licurici ... ?????????????? ... Care este rostul... ?????????????
Am semnat peste SAPTE MILIOANE si Licuriciul unde a fost??? Ne-au calcat si Merkelii in picioare... Si toti marii democrati ai Europei...
Acum Ponta se Basescu de nu mai poate... (si dupa bocurile lui Basescu miroase, parca, mai urat)... Antonescu intoarce armele si se aliaza pe sest cu vechii BasescoBoci... Offff... As semna petitia daca ar avea rostul... Am si votat dar care a fost rostul...
Romani, noi trebuie sa ne ridicam petitiile si sa-i trimitem pe toti la Licurici... Are o casa de oaspeti la Guantanamo... Trebuie sa ii lasati sa se inteleaga si sa ii ia pe toti acolo!
Re: Gadea Mihai
#14078: Gadea Mihai - Gadea Mihai
Dupa limbaj esti cam netrecut prin scoli !!!
Nu va lasati mergeti mai departe.
va urmarim cu mult placere si va multumim antena 3 pentru emisiunile din fiecare seara.
mult ssucces
Restructurarea CCR si ICCJ pe principiul competitivitatii, fara ingerinte politice.
Re:
s-o crezi tu, aia au vile si Q7 si nu platesc taxe la stat ca sunt mai smecheri ca tine, ca mine, ca fraierii care semneaza aici
| This discussion has been closed. |